RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truet politiadvokat


Mannen (67) sto som eneste arving av kvinnen (88), men ble senere slettet fra testamentet. Nå står han tiltalt for å svindlet henne for 1,9 milllioner kroner.
Mannen (67) sto som eneste arving av kvinnen (88), men ble senere slettet fra testamentet. Nå står han tiltalt for å svindlet henne for 1,9 milllioner kroner. Foto: Illustrasjonsfoto
25-åringen truet en politiadvokat, satte seg til motverge da han skulle arresteres og oppga falsk personalia da han ble tatt med narkotika.

OSLO TINGRETT: Mannen fra Holmlia erkjente delvis straffskyld da han nylig møtte i Oslo tingrett tiltalt for å ha truet en offentlig tjenestemann, hindret en offentlig tjenestemann i tjeneste, oppbevaring av kokain (13 gram), to tilfeller av kjøring uten gyldig førerkort og for tre ganger å ha oppgitt falsk personalia til politiet i forbindelse med pågripelser.

I retten forklarte mannen at han ble sint på politiet da de skulle pågripe han for hasjrøyking på Holmlia i september i fjor, angivelig fordi han ble stanset av politiet nesten daglig og følte seg forfulgt.

Mannen er tidligere dømt for liknende forhold og «etter rettens syn har mannen en svært liten forståelse og respekt for de ordens- og oppførselsregler som gjelder i vårt samfunn».

Les flere saker fra Oslo tingrett her

Mannen har sluttet med narkotika og fått seg jobb og ble dømt til 120 dagers fengsel. 72 dager er allerede sonet i varetekt og tingretten avsier de resterende 48 dagene som en betinget fengselsdom. Mannen må også betale 3.000 kroner i saksomkostninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere