RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truet vekter med machete


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Tyv med machete, en naken mann som løp rundt på Holmlia senter og en lesehest som ble innelåst på biblioteket. Her er noe av det politiet har holdt på med i helgen.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Les Manglerud-politiets logg:

Fant stjålet anleggsmaskin

OPPSAL: Fredag klokken 15.18 fikk politiet melding om en stjålet bob-cat som var funnet på oppsal.

Anleggsmaskinen ble overlevert til rett eier og politiet skrevet rapport på forholdet. Maskinen ble stjålet i et annet politidistrikt.

Innelåst på biblioteket

HOLMLIA: Klokken 16.21 fredag fikk politiet telefon fra en kvinne som var innelåst på biblioteket på Holmlia. En patrulje dro til stedet og kom i kontakt med kvinnen gjennom døra. En av bibliotekets ansatte ble tilkalt og kunne etter hvert låse ut den ivrige lesehesten.

Truet vekter med machete

BEKKELAGET: Like før klokken 18 fredag fikk politiet melding om innbrudd i Bekkelagsveien. Tyven ble overrasket av en vekter og truet med en machete. Han stakk fra stedet i en VW Golf Rolling Stones edition og ble senere på kvelden pågrepet av politiet. Mannen er 40 år gammel og en tidligere kjenning av politiet.

Kjørte uten hjelm

MORTENSRUD: Halv ti fredag kveld fikk politiet melding om ungdommer som kjørte moped ved Stenbråten skole uten hjelm. Da patruljen kom til stedet traff den noen gutter i 16-årsalderen. De fikk en reprimande og ble bedt om å bruke hjelm.

Promille på E6

E&/RYEN: Like etter klokken tre natt til lørdag fikk politiet melding om en bil som kjørte merkelig i nordgående felt på E6. Politiet stanset bilen ved Shell på Ryen og den 43 år gamle sjåføren ble kjørt til sentralarresten med mistanke om promillekjøring.

Fraranet 3.000 kroner

BOGERUD: En 88 år gammel mann ble lørdag formiddag fraranet 3.000 kroner på Bogerud senter. Mannen var på senteret og ble oppsøkt av en mannsperson som spurte etter vekslepenger. Han fikk først en tier, men det var ikke nok. Da ga 88-åringen fra seg lommeboken og rett veksel ble utvekslet. Det var ikke før 88-åringen var kommet hjem at han oppdaget at det manglet 3.000 kroner. Mannen som stjal pengene var østeuropeisk av utseende. Politiet kommer nå med en klar oppfordring til eldre om ikke å svare på henvendelser fra folk som ønsker å veksle.

Løp naken rundt på Holmlia senter

HOLMLIA: Like etter klokken 15 lørdag fikk politiet melding om at en naken mann løp rundt og fektet med en kniv på Holmlia senter. De kom rast til stedet og fant den nakne mannen, men ingen kniv. Mannen ble overlatt til helsevesenet.

Kjørte uten førerkort

ULSRUD: Lørdag klokken 20.25 kom politiet over en parkert bil i Østmarkveien. En 30 år gammel mann i bilen var i besittelse av litt narkotika og innrømmet etter hvert at han hadde kjørt bilen, til tross for at han ikke hadde førerkort. Mannen er nå anmeldt for begge forholdene og bileier hentet selv bilen på stedet.

Kastet betongheller inn vindu

BRYN: Klokken 02.19 natt til søndag gikk innbruddsalarmen hos Unilab på Bryn senter. Naboer hørte et kjempesmell og så to personer som sprang fra stedet mens de bar på noe som så tungt ut. På åstedet fant politiet to svære betongheller som var kastet inn gjennom vinduet. En safe sto på utsiden, men denne hadde ikke tyvene klart å åpne. Det ble søkt med hundepatrulje i området, men ingen er pågrepet. De to gjerningspersonene var iført rød og grønn hettegenser.

Prøvde å stikke fra kontroll

BRATTLIKOLLEN: Halv seks natt til søndag stanset politiet en bil i Libakkveien. Den 27 år gamle føreren hadde forsøkt å stikk fra politiet da de ville kontrollere bilen. Bilen var meldt stjålet den 20.12 og føreren forklarte at han hadde lånt den. Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort og ble pågrepet og kjørt i arresten.

Vedtok forelegg

HOLMLIA: En 23 år gammel mann ble søndag klokken 17.46 kontrollert på Holmlia. Han var i besittelse av litt hasj og ble avhørt på stedet. Han var villig til å godta et forelegg og ble dimittert fra stedet.

Mann knivstukket

NORDSTRAND: Søndag klokken 20.06 fikk politiet melding om at en mann var knivstukket på Nordstrand. Mannen var ikke alvorlig skadd og tok seg til legevakten selv. Kvinnen som sto bak knivstikkingen ble kort tid etter pågrepet uten dramatikk. Bakgrunnen for knivstikkingen skal ha vært en krangel mellom de to.

Kutt i hånda

LAMBERTSETER: Like etter klokken to natt til mandag kom politiet over tre karer i Langbølgen. Den ene av dem hadde et kutt i hånda. Dette ble bandasjert og mannen kjørt til legevakten. På grunn av språkproblemer fikk ikke politiet klarhet i hvordan kuttet hadde oppstått, men de har opprettet sak på forholdet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere