RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trygg bydel på sakskartet


Rolf Erik Johansen (SV) har bedt om gjennomgang av gjeldsrådgivningstjenesten i bydelen. Her sammen med partikollega Liv Haugen.
Rolf Erik Johansen (SV) har bedt om gjennomgang av gjeldsrådgivningstjenesten i bydelen. Her sammen med partikollega Liv Haugen.
Når Alna bydelsutvalg samles torsdag kveld, blir blant annet trygghet og kriminalitetsforebygging tema.

BYDEL ALNA: Politikerne vil ta stilling til hvorvidt det skal ansettes en midlertidig stilling som feltarbeider. Feltarbeideren vil i så fall arbeide målrettet mot utsatte unge voksne i alderen 18-25 år.

Overskudd i budsjettet

SaLTo-samarbeid og mobile politiposter er også en del av planen «Trygg bydel» som legges fram for bydelspolitikerne.

Gjennomgang av hjemmetjenesten og øknomistyring vil også komme opp. Prognosen viser at bydelen går mot et overskudd på 130 000 kroner inneværende år.

Gjeldsrådgivning

Sosialhjelpsutgiftene øker med 3, 9 millioner kroner, og vil sannsynligvis øke med ytterligere 2-3 millioner kroner. Hjemmetjenesten har et enda kraftigere merforbruk på 7,8 millioner kroner. Men flere overskuddsposter gjør altså at budsjettet likevel kommer greit ut.

SVs Rolf Erik Johansen har dessuten ønsket at bydelens gjeldsrådgivningstjeneste legges fram som egen sak i bydelsutvalget. Men det kan trolig ikke skje før i oktober.

Møtet starter som vanlig med åpen halvtime, hvor bydelens innbyggere har anledning til å si sin mening til politikerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere