RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trygg i egen leilighet


Det ble servert musserende til alle som kom på åpningen.
Det ble servert musserende til alle som kom på åpningen.
Torsdag 17. juni markerte ansatte og beboere åpningen av Bjørn Bondes vei bosenter. Et sted der folk trives.

HOLMLIA: Foran inngangsdøren, sammen med glade ansatte, møter vi teksten: "Ingenting stort er noen gang blitt oppnådd uten entusiasme." Og her på Bjørn Bondes vei bosenter kan man tydelig merke at beboere, pårørende og ansatte virkelig trives.

Det var leder Betty Tverå som ønsket velkommen til åpningen. Hun fortalte om arbeidet fram mot åpningen av dette flotte senteret, og takket ansatte og pårørende for god støtte og innsats.

Vers til alle

Ansatte fremførte sang, med et personlig vers til hver og en beboer, og en takkesang til alle som har bidratt til å gjøre senteret til det det har blitt i dag.

Beboerne underholdt gjestene med glad sang. Blomster og gaver, musserende velkomstdrikk og favorittmaten til glade beboere ble servert: pølser med brød eller lompe.

Plass til syv

Bjørn Bondesvei bosenter er en omsorgsbolig med plass for syv voksne personer med nedsatt funksjonsevne. De ansattes første arbeidsdag var 4. januar, og fra uke 3 flyttet beboerne inn i sine leiligheter.

– Her har vi fokus på å gi beboerne en aktiv, trygg og meningsfull tilværelse, sier leder Betty Tverå.


Beboerne har hver sin leilighet, og leilighetene er lyse og trivelige, med stue og utgang til stor terrasse, kjøkken soverom og bad. I tillegg har bosenteret et stort og delikat felleskjøkken, og en stue med utgang til en romslig terrasse.

Endelig trygge

En pårørende til en fornøyd beboer uttrykte seg slik:

"Det har vært mange tøffe, tunge og vanskelige tider fra barneår til voksenlivet. Men, nå kan vi, som pårørende, foreldre og søsken, endelig slappe av i en trygghet og en visshet om at dette for alltid vil være et godt og trygt sted å være for vårt barn som nå er blitt voksen, men som likevel alltid vil trenge trygge rammer og gode omsorgspersoner rundt seg. Alt dette har han her på Bjørn Bondesvei bosenter."

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere