RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tryggheten er viktigst


Jordmødrene Hilde Spilling (t.v) og Helene Hersleth skal sørge for at mor trygt kan dra tidlig hjem fra sykehuset.
Jordmødrene Hilde Spilling (t.v) og Helene Hersleth skal sørge for at mor trygt kan dra tidlig hjem fra sykehuset.

SAGENE: For jordmor Hilde Spilling er sikkerheten nummer én når barselomsorg skal tilbys hjemme

Jeg tror dette kan bli et veldig bra tilbud. Sikkerheten og tryggheten er punkt én for oss. Dette er et tilbud på frivillig basis og det er viktig at mødrene skal føle seg trygge nok til å dra hjem, sier Hilde Spilling, jordmor ved Bydel Sagene helsestasjon.

Hun er en av de fem jordmødrene som skal dra på barselomsorg hjem til nybakte mødre i bydelen. Sammen med de andre jordmødrene har Spilling har vært med på å utforme tilbudet fra grunnen av.

Nå er vi veldig spente. Vi ønsker å gi en best mulig helhetlig omsorg. Arbeidet skal evalueres grundig i etterkant, forteller hun.

I løpet av de neste to ukene vil de dele ut informasjonsmateriale og snakke med gravide som kommer til helsestasjonen for å informere dem om tilbudet.

Hjemme er best for mange. Nå får mødre mulighet til å styre selv i hjemmet og være i ro og fred, mens vi kommer på besøk etter behov, sier Spilling.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere