RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fikk ros: Trener Kjetil Benum syntes Trym Dahl Antonsen gjorde det godt under Kolbotn Cup.
Fikk ros: Trener Kjetil Benum syntes Trym Dahl Antonsen gjorde det godt under Kolbotn Cup.

Trym reddet LBKS ære

Da Lambertseter Bryteklubbs mer erfarne brytere sviket under Kolbotn Cup sto Trym Dahl Antonsen (12) frem.

Kolbotn: Heller ikke årets utgave av det internasjonale stevnet i Sofiemyrhallen ble noen stor suksess for LBK. Mens klubbens medaljekandidater røk ut én etter én, var det til slutt unggutten Trym Dahl Antonsen som skulle vise seg å være LBKs håp. Og selv om han måtte se seg slått i bronsefinalen, ble det en sterk fjerdeplass i 45-kilosklassen for 12-åringer.

Det har nok ikke hendt så ofte at det bare er jeg som er kommet så langt fra klubben, men jeg er uansett ikke fornøyd, sier den ambisiøse 12-åringen.

Fin fremgang

I bronsefinalen møtte han en bryter fra Tsjekkia, men følte likevel han kunne tatt ham.

Dessverre fikk tsjekkeren overtaket på meg, slik at han tok meg på fall, forklarer Trym.

Lambertseter-gutten har hatt en positiv utvikling siden forrige gang. I årets første brytestevne Skedsmo Cup tok han sølv.

Jeg har nok blitt en del bedre siden i fjor, smiler 12-åringen.

Mye uflaks

LBK-trener Kjetil Benum håpet på to medaljer før Kolbotn Cup, men måtte reise hjem uten en eneste pallplass etter at alle hans beste kort sviktet.

Først var treneren usikker som mistet en "sikker" medalje på en feberhet Jesper Klostermann. Deretter fikk han se både Robin Bråthen og Michael Krohn være uheldige i sine kvartfinaler.

Michael var usikker som møtte en veldig god tsjekker, mens Robin snublet da han skulle kaste motstanderen i gulvet. Dermed var det bra Trym gjorde det så godt, oppsummerer Benum som nå håper LBK kan slå enda bedre fra seg i Oslo Open som snart står for tur.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere