RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tunet banket serielederen

Innebandygutta til Tunet er i kanonform om dagen. Lørdag ble serieleder Sarpsborg sendt hjem med tap 5-6.

Høyenhall: Vi følger bare sesongplanen, sier Bjørn-Erik Thorp.

Treneren er en systematisk kar som ikke hiver rundt seg med verken superlativer eller bortforklaringer. Thorp har en plan med Tunet, og den er han i ferd med å lykkes med.

Vi visste at vi kom til å være å være litt ustabile frem til jul, sier Thorp.

Og det var Tunet, men på nyåret har det bare gått en vei. Seire mot Greåker, Sarpsborg og Kverneland samt uavgjort mot Gjelleråsen forteller det meste.

Dette var fjerde kampen vår på ti dager, og vi har tatt syv poeng. Jeg kan jo ikke si noen annet enn at vi er fornøyde med det, sier Thorp.

Fyrverkeri

Etter de første tjue minuttene sto det 1-1 i Høyenhallen. Så i begynnelsen av andre periode festet Tunet grepet som viste seg å holde matchen ut.

Ungguttene Martin Guldbrandsen, Ole Mossin Olesen og Thomas Rognlien scoret hvert sitt mål i løpet av snaue tre minutter. Da var det livlig i Høyenhallen, og Tunet hadde bra trøkk i spillet sitt.

Sarpsborg ga selvfølgelig ikke opp, men Tunets keeper Christer Rönnmark sto i veien hver gang sarpingene nærmet seg. Som da brødrene Ringwall ble utvist samtidig på stillingen 4-2. Men Rönnmark tok alt.

Den viktigste og beste redningen sparte svensken til fem sekunder sto igjen av kampen. Sarpsborg plukket ut keeperen, og trøkket på. Sjansen fikk Jan Karlsson, men Rönnmark reddet glimrende nede ved stolpen.

Kan vinne

Dermed ble det to nye poeng til Tunet, og et nytt steg i riktig retning for trener Thorps plan.

Grunnen til at det løsner nå er at vi trener litt lettere. Vi har like mange økter, men vi kjører ikke så knallhardt som vi gjorde frem til 6. januar, sier Thorp.

Hvor ender Tunets plan når dere slår to av Norges beste lag (Greåker og Sarpsborg), og akkurat har sluppet opp på den harde treningen?

Vi får se. Målet er å bli bedre og bedre, sier Bjørn-Erik Thorp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere