*Nettavisen* Nyheter.

Tunet lukter seriegull

VIKTIG BRIKKE: Landslagsspiller Fredrik Hoff Eriksen har utvilsomt styrket Tunet. Mot Gjelleråsen ble det 2 mål og 3 assist. Foto: Foto: Arild Jacobsen

Fredrik Hoff Eriksen & Co. er i strålende form om dagen, og banket fjorårets NM-finalist Gjelleråsen 12-4. Om en uke avgjøres gullkampen.

Klikk på bildet for å forstørre.

TOPPSCORER: Ole Mossin Olsen var kaptein Jonas Goldsteins fravær. Han scoret fire mål, og gratuleres av Henrik Fredriksen (venstre) og Amir Chehrehnegar.

HØYENHALL: – Dette var bra, jeg er kjempefornøyd med gutta, smiler trener André Sveen.Tunet spiller en rask, morsom og effektiv innebandy - noe Gjelleråsen ikke var i nærheten av å matche.

– Vi gjør mye av det vi har blitt enige om. Ballen gikk i lengderetningen, og vi gjorde få feil i midtsonen. Da straffet vi Gjelleråsen, som sto hodeløst opp, sier Sveen.

Kan ta gull

I helgen møtes de to andre gullkandidatene, Fjerdingby og Slevik på Rælingen.

Og til torsdag drar Tunet til Fredrikstad for å møte Slevik.

Går resultatene Tunets vei kan de bli seriemestere.

– Gull hadde vært gøy, men jeg tviler på at Slevik roter seg bort. De er sterke, sier Sveen.

Men uansett tar Tunet med seg en go"følelse inn i sluttspillet.

– Det er viktig, og det er fint at vi har alle spillerne i gang. Mot Gjelleråsen rullet vi rundt på alle mann, sier Sveen.

Og juniorgutta holder mål. De har tatt et kjempesteg denne sesongen med spillere som Henrik Fredriksen og Martin Bjerkelund i spissen.

– Nå får vi betalt for at vi tørte å bruke de unge spillerne tidlig, sier André Sveen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag