Tunet sikret bronsen

Ole-Marius Christiansen (t.v.) og Tunet ble for raske for Bærums Verk lørdag.

Ole-Marius Christiansen (t.v.) og Tunet ble for raske for Bærums Verk lørdag.

Tunet-spillerne jublet for bronsemedalje i eliteserien etter å ha beseiret Bærums Verk lørdag. Nå satser laget på å nå NM-finalen.

HØYENHALL: Vi har helt klart lyst på en finale. Og husk at Tunet har en god historikk når det gjelder sluttspill, smiler Tunet-trener Bjørn-Erik Thorp.

Første steg på vei mot en eventuell NM-finale er Gjelleråsen. Det ble klart etter årets siste serierunde var ferdigspilt lørdag kveld. Da seriemester Greåker og serietoer Sarpsborg hadde valgt henholdsvis Sveiva og Bærums Verk som sin motstander, valgte Tunet Gjelleråsen fremfor Fjerdingby.

Det var nok ventet at det skulle bli valgt slik. For oss ble det et helt ok valg, men det blir garantert tøffe matcher, sier Thorp.

Likte bronsefølelsen

Han er uansett optimistisk før kvartfinaleserien settes i gang. Det kan skje allerede onsdag, men det avklares først i dag (mandag).

Vi har kapasitet til å slå dem ut, men det blir uansett en spennende serie, tror Thorp.

Lørdag kunne treneren stolt glede seg over at laget hans hadde sikret bronsen i eliteserien. Ett poeng skilte ned til Sagene på fjerdeplass.

Det var en god følelse. Jeg føler vi har levert en god sesong, sier Thorp.

Uten stjerner

Tunet har imponert denne sesongen med sitt unge lag, selv om laget i perioder har svingt veldig.

Enkelte kamper har ikke vært så bra, men stort sett har de unge spilt veldig godt. Dette er egentlig et lag uten stjerner, smiler Bjørn-Erik Thorp.

Mot Bærums Verk gikk Tunet ut i hundre og avgjorde bronsekampen allerede i 1. periode. Etter fem raske scoringer der, gikk Tunet til pause med 5-0, og resten av kampen ble en transportetappe. Da hjalp det lite for seriefirer Sagene at de slo Nornen 10-7 på bortebane.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.