*Nettavisen* Nyheter.

Tunet unngikk feilskjær

Charlotte Hermansen og Tunet kom seg raskt etter sjokkåpningen til Akerselva. Dermed ble det nok en seier for serielederen.

Akerselva sjokkåpnet mot Tunet, men landets beste innebandylag viste styrke og snudde til nok en seier.

Klikk på bildet for å forstørre.

Caroline Eng Sander var fornøyd med kampen.

KRINGSJÅ: Det så stygt ut for de gulljagende gjestene da Akerselva puttet på to mål i løpet av kampens tre første minutter. Jessika Sundberg lyktes imidlertid med å redusere like etter 2-0-målet til hjemmelaget, og etter det handlet det bare om Tunet i målprotokollen.

– Vi var ikke helt med fra start, og jeg føler Akerselva fikk et par unødvendige mål. Etter hvert tok vi mer og mer over, og jeg følte totalt sett at vi gjorde en god jobb, sier Tunet-trener Øyvind Lunde-Bergersen.

Flotte scoringer

Tunet snudde kampen allerede i løpet av den første perioden og kunne gå til første pause med 3-2-ledelse. I midtperioden scoret gjestene to ganger, slik at kampen i realiteten var avgjort før de siste 20 minuttene. Flere av Tunets mål kom også etter flotte angrep der pasningene mellom spillerne gikk i rekordtempo.

– Vi er et ballspillende lag, så vi liker slikt spill, smiler trener Lunde-Bergersen.

Han er glad for at det til slutt ble en komfortabel seier til hans jenter i Kringsjåhallen.

– Akerselva er et lag som ikke gir seg, og vi har normalt slitt en del mot dem i denne hallen. Etter de to scoringene deres synes jeg ikke vi slapp dem til så mye mer, og vi hadde utover i kampen god kontroll, sier Lunde.-Bergersen.

Suveren ledelse

Tunet er fortsatt ubeseiret i årets eliteserie, og søndagens seier var lagets ellevte denne sesongen. Serielederen har full kontroll på gullet for øyeblikket, og har ett poeng ned til Sveiva på andreplass. I tillegg har Sveiva to kamper mer spilt.

– Sveiva ga oss kamp til døra sist vi møtte dem, men vi er fortsatt ubeseiret. Det ser bra ut, men vi tar én kamp av gangen, sier Øyvind Lunde-Bergersen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.