RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tunet ute av NM

Tunet tapte den avgjørende kvartfinalen 7-12 mot Greåker hjemme i Høyenhallen, men bør allikevel være fornøyd med å komme til sluttspill.

HØYENHALL: Selv med et ganske klart og fortjent tap mot Greåker, viste unggutta fra Tunet såpass store ferdigheter at de nok vil bli å regne med allerede til neste sesong.
Trener Mattias Ringwall var rimelig godt fornøyd med kampen, og syntes det var en klar bonus for sitt lag å komme til sluttspill med tanke på hvordan tabellsituasjonen var for noen uker siden.
Da det gjelder Ringwalls egen fremtid i klubben blir ikke det avgjort før i slutten av måneden, men treneren ønsker å bli samt å få noen rutinerte forsterkninger til laget.

Det er det som oftest skiller oss fra de andre lagene, vi behøver forsterkninger og noen som kan gjøre mål, og så må vi slutte å gi fra oss billige baklengsmål, fortalte Ringwall rett etter kampslutt samtidig som han bare ristet på hodet over kveldens dommerpar.

Om ikke Norge får bedre dommere, ser det stygt ut for fremtiden og det er direkte fatalt for lagene. De må opptre som matchledere og ikke match-ødeleggere, tordnet Ringwall.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere