RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tunet skjerpet seg etter en dårlig første periode, og vant til slutt 5-9.
Tunet skjerpet seg etter en dårlig første periode, og vant til slutt 5-9.

Tunet vant første kamp

Tunet tok en sterk 5-9 seier borte mot Sveiva i den første kampen i NM-semifinalen. Nå kan jentene fra Tunet avgjøre hjemme på de to neste kampene.

STOVNERHALLEN: Det var en forventet jevnspilt kamp mellom de to lagene som endte på 2. og 3. plass i serien, men det begynte tøft for Tunet. Sveiva ledet både 2-0 og 3-1, men Tunet klarte å redusere til 3-2 før første pause. I andre og tredje periode var bortelaget best og skapte mange målsjanser.

På stillingen 4-6 etter andre periode var det fortsatt spenning i kampen, men i løpet av de første minuttene av siste periode setter bortelaget inn støtet, og vinner til slutt 5-9. Med det resultatet står det 1-0 i kamper til Tunet i best av fem serien. De to neste kampene spilles på Tunets hjemmearena, og jentene har en god mulighet til å avgjøre på tre kamper.

Sluttspillsnerver

Tunets lagleder, Øyvind Lunde-Bergersen, forklarer at den dårlige starten skyldtes nerver, samtidig som Sveiva legger bra press på Tunetjentene.

- Det er en jevn kamp, men vi kommer ikke skikkelig i gang i første periode, sier han.

Jentene virket nervøse og var kanskje preget av stundens alvor. Lunde-Bergersen sier at i et sluttspill begynner alle med blanke ark, og Sveiva presset de bakover i første periode.

- Jeg er veldig fornøyd med de to siste periodene, hvor vi klarer å spille vårt spill, avslutter han.

- Vi skal til finalen

Tunets kaptein, Sofia Hedin, var godt fornøyd etter kampen, selv om hun mente at laget hadde mange individuelle feil innledningsvis.

- Det begynte veldig dårlig, men i første pausen så bestemte vi oss for å skjerpe oss og være strenge mot oss selv, sier hun.

Hun synes også at Sveiva spiller godt, men at Tunet skal til finalen.

- Vi stressa litt i første perioden, men vi skal til finalen, avslutter hun.

Neste kamp er i Høyenhallen på søndag klokka 1700.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere