Tunet vant thriller

Angrepsvillig: Marna Lunde fosser fremover i banen og blir belønnet med mål sekunder senere.

Angrepsvillig: Marna Lunde fosser fremover i banen og blir belønnet med mål sekunder senere. Foto: Foto: Jonas Wikborg

Tunet slo Holmlia 8-7 da rødtrøyene gjestet Høyenhallen.

Poengplukker Holmlias Lisbeth Hildremyr er sitt lags soleklare poengplukker i årets eliteserie.

Høyenhall: – Vi skyter for mye i blokka, og gjør også et par andre feil vi ikke skal gjøre. Da blir det jevnt, sier Marna Lunde, som noterte seg for tre mål og én målgivende i lørdagens kamp.

Rotterace

Men det var Holmlia som startet best, og scoret allerede før tavlen viste to minutter. Og Holmlia skulle vise seg å være farlige i hver periodestart, for i både andre- og tredjeperiode nettet rødtrøyene i løpet av det første minuttet. Det var likevel Tunet som stakk av med seieren.

– Det var en veldig deilig seier. Nå spisser det seg til i serien, og det er heller ikke lenge til sluttspillet begynner. Det er morsomt hvis vi klarer å få edelt metall, men å få med seg en god form inn mot sluttspillet er minst like viktig. Og det har vi nå, sier Lunde.

For hvis Tunet slår svakere plasserte Bygdø/Monolitten samtidig som Holmlia taper mot ledende Sveiva går de lilla fra Høyenhall forbi Holmlias løvinner, og kaprer med det bronseplassen. Det er imidlertid ikke noe som bekymrer Holmlia-trener Niclas Anderson altfor mye.

Prioriterer NM-sluttspill

– Det er klart det er morsomt med medalje, men vi tenker ikke så mye på tabellplasseringen. Vi jobber mot NM-sluttspillet, og fokuserer på hvordan vi kan gjøre det best mulig der, sier Anderson.

10 flere i Tunets tropp

Holmlia har fra før av en smal stall, og sliter for øyeblikket med skader og sykdom, noe som gjorde at de kun stilte med fire innbyttere i lørdagens kamp. Tunet, på sin side, kunne velge mellom 18 utespillere. Anderson tror imidlertid ikke dette var utslagsgivende for kamputfallet.

– Vi var enige om at vi skal gå hardt ut helt fra start, og de første to periodene synes jeg vi klarer det veldig bra. I tredjeperioden virker det imidlertid som om vi slapper litt av, kanskje tar seieren litt for gitt. Det viser at man aldri kan hvile på laurbærene, men heldigvis vant vi likevel, avslutter Marna Lunde.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.