RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tunet ville ikke vinne

Sløve, uinteresserte og dårlige. Tunets inne- bandyherrer la igjen gnisten i garderoben, og tapte fortjent 2-7 for Sveiva.

Høyenhall: Det virker som om det ikke er så farlig om vi taper fordi det ikke har noe å si for plasseringen vår på tabellen. Og en sånn holdning kan vi ikke akseptere, sier trener Bjørn-Erik Thorp.

For det Tunet leverte i Høyenhallen lørdag var stusslige greier. Den første perioden var grei, men de siste førti minuttene var det bare ett lag på banen.

Vi må heve oss alle sammen, og det er liksom ikke noe konkret som jeg kan peke på at er for dårlig. Vi er generelt svake, sier Thorp.

Sveiva har et jevnt godt lag med flere gode rekker. De mangler "stjernene", men har en herlig moral i laget. Den var helt fraværende hos Tunet.

Sluttspill

Sveiva malte Tunet i stykker i de to siste periodene, og det stoppet greit nok på 7-2 til gjestene.

Vi slipper inn alt for lette mål, og så klarer vi heller ikke å true målet til Sveiva, sier Thorp.

Nå gjenstår bare en seriekamp, mot Fjerdingby borte neste helg. Det blir neppe noen lett match, men Tunet bør i hvert fall vise seg fra en annen side.

Vi har igjen en kamp vi kan øve oss i, og den sjansen bør vi ta vare på, sier Thorp.

For etter det braker det løs med sluttspill, og da må Tunet heve seg flere hakk om de skal ha noen mulighet til å avansere.

Vi møter enten Greåker eller Sveiva, så da må vi heve oss, sier Bjørn-Erik Thorp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere