RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tunet viser muskler


Magnar Otterlei (f.v.), Henrik Fredriksen, Martin Bjerkelund, Phillip Dessington og Mats Hoff Karlsen var alle på landslagssamling i helgen.
Magnar Otterlei (f.v.), Henrik Fredriksen, Martin Bjerkelund, Phillip Dessington og Mats Hoff Karlsen var alle på landslagssamling i helgen.
Mats Hoff Karlsen og de andre Tunet-spillerne må vise muskler for å imponere landslagssjef Andreas Hildremyr.

SKULLERUD: – Vi ønsker å minske avstanden til de fire beste nasjonene til VM neste år. Dermed måtte vi tak på styrkebiten, der innebandyen har mye å hente. Spillet er blitt mye tøffere de siste årene, sier Hildremyr – som i tillegg til å være landslagstrener også trener herrelaget til Holmlia.

LES OGSÅ: Fra seier til seier

I helgen hadde Hildremyr samlet G19-landslaget i Oslo, der fysiske tester sto på programmet. Styrkebiten blir gjennomført på Oslo Idrettssenter, der innebandytalentene blir fulgt opp tett av daglig leder Stian Olimb – som også er fysisk trener og fysioterapeut for G19-landslaget.

I tillegg til Mats Hoff Karlsen var også Magnar Otterlei, Henrik Fredriksen, Martin Bjerkelund og Phillip Dessington med på samlingen.

Fin fremgang

Stian Olimb – bror av hockeytalentene Mathis og Ken André – legger ikke skjul på at ishockeyen er et stykke foran innebandyen når det gjelder fysikk.

– Dette er nok ganske nytt for de fleste av dem. Det har ikke tidligere vært fokusert så mye på styrke i innebandy, men testene til nå har vist fin progresjon, sier Olimb.

Mats Hoff Karlsen er positiv til mer styrketrening.

– Jeg har vært med på alle samlingene den siste tiden, og hver gang har vi hatt én dag til styrke. Jeg har hatt bra fremgang på testene til nå, sier Tunet-spilleren.

Tunet-gutta viktige

Nå gleder Mats seg til VM neste år.

– Jeg ser frem til å være med der, og jeg håper vi gjør det så bra som mulig. Det er gøy hvis Tunet får med mange spillere også, sier 17-åringen.

Andreas Hildremyr forteller at Tunet-spillerne er viktige for landslaget.

– Sveiva er best på dette nivået, og nærmest dem er Tunet, sier landslagssjefen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere