Tunet ydmyket i Høyenhallen

Ikke mål: Kaptein Marna Lunde overlister Sveivas keeper, men ballen finner likevel ikke nettmaskene.

Ikke mål: Kaptein Marna Lunde overlister Sveivas keeper, men ballen finner likevel ikke nettmaskene. Foto: Foto: Jonas Wikborg

Tunets innebandydamer tapte 7-2 for serieleder Sveiva.

Redder først: Tunets keeper Emilie Björkman redder det første forsøket fra Sveivas Lena Sundvik. Returer går imidlertid inn.

Høyenhall: Selv om det ble tap er Tunets trener Thomas Westin fornøyd med spillet.– Jeg synes vi gjorde en god kamp spillemessig. Vi hadde mye ball og mange sjanser. Dessverre får ikke vi den uttellingen Sveiva fikk, sier Westin.

På etterskudd

Sveiva åpnet kampen best og ledet 1-0 før to minutter var gått.

Ved endt førsteperiode var stillingen 4-1 til de rødkledde fra Rommen. Der Sveiva hadde tatt vare på sjansene sine hadde en fantastisk Sveiva-keeper stått i veien for nesten alt Tunet hadde å by på.

– Skal jeg peke på en ting som avgjorde kampen var det keeperduellen. Vår keeper hadde ikke helt dagen, mens Sveiva-keeperen sto fantastisk, sier Westin.

Punkterte

På stillingen 2-5 punkterte Sveiva-spillerne kampen da de kontret inn to mål rett før halvspilt tredjeperiode. Og flere mål ble det ikke, tross et høyt press fra hardtarbeidende Tunet-spillere.

– Det ble tungt på slutten, og det er kjedelig å få de to siste imot seg på den måten. Hadde vi scoret 3-5 istedenfor at vi slapp inn 2-7 hadde kampen sett helt annerledes ut. Men vi kan ikke deppe av den grunn. Sveiva er et godt lag, og de vant fortjent.

Tunets ving Lisa Koopmans løp godt fra seg, og hun synes det er disse kampene som er morsomme

– Jeg synes bortekampen mot Sveiva var enda litt hardere, men det var en tøff kamp det her også. Og det er toppoppgjørene som er morsomme, sier Koopmans.

Nå skal hun hjem til Sverige for å feire jul, men verken hun eller laget kommer ikke til å stoppe å treningene på grunn av jula.

– Vi kommer til å fortsette å trene som normalt med de som er hjemme i julen, men det er klart at det er en del som reiser hjem. Vi håper de får trent med et annet lag eller på egen hånd, sier Tunet-trener Westin.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.