Tunets sølvgutter møter Gjelleråsen

Fikk pokalen: Kaptein Jonas Goldstein kan stolt heve troféet som beviser at Tunet tok sølv i årets eliteserie.

Fikk pokalen: Kaptein Jonas Goldstein kan stolt heve troféet som beviser at Tunet tok sølv i årets eliteserie. Foto: Foto: Jonas Wikborg

Tunet fikk overrakt sølvpokalen etter å ha feid Grei/Målløs av banen med12-4. Nå venter Gjelleråsen i kvartfinalen i NM.

Dynamittduo: Patrick Gundersen og Fredrik Hoff Eriksen assisterte hverandre to ganger hver, og har et godt samarbeid på banen

Sølvvinnere: Tunets herrelag kunne smile over andreplassen som sikret dem edelt metall i serien.

Høyenhall: – En veldig deilig følelse, men feiringen må nok la vente på seg. I dag blir feiringen en god middag med kjæresten og kanskje en tur på kino, sier Tunets Fredrik Hoff Eriksen, som nettopp har mottatt beviset på at Tunet var nest best i årets eliteserie i innebandy.

Allerede før kampstart hadde Tunet sikret seg sølvet, og de 152 tilskuerne som hadde møtt opp i Høyenhall skulle få se et målkåt Tunet-lag som ønsket å vise seg verdig det edle metallet.

– Det var veldig deilig å avslutte på denne måten. Vi har hatt en litt dårlig periode med tap mot Slevik og Sarpsborg, men i dag viser vi at vi kan, sier Tunet-trener Andre Sveen.

Tippet langt ned

For før sesongen hadde flere tippet at Tunet skulle slite i årets sesong, men det tipset gjorde det lilla laget fra Høyenhall til spotte.

– Vi har hele tiden visst at vi var gode nok, og jeg har hele tiden hatt troen på en topp tre plassering. Vi har en plan i spillet vårt samtidig som vi benytter oss av motstandernes svakheter, sier Sveen.

Går for gull

Til uken begynner årets NM-sluttspill, og Tunet valgte Gjelleråsen.

– Vi går for gull, sier Hoff Eriksen, og får støtte fra treneren sin.

– Først og fremst skal vi gjøre det bedre enn i fjor, da vi røk ut i kvartfinalen. Men det overordnede mål gjennom hele sesongen har vært NM-gull, og det er ikke noe annerledes etter dagens kamp. Vi har lagt et godt grunnlag nå, men må prestere i hver kamp fremover for å klare det, avslutter Andre Sveen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.