RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Tunge dager etter brannen

Tim Wang på Killingen sier han er veldig veldig glad for at brannen i båthuset ikke hadde sammenheng med ildspåsttelsene som nå er oppklart.

-Jeg må si jeg er styrket i mitt håp om at det er tekniske årsaker bak brannen her, sier Tim Wang.

Han har fra første stund trodd denne brannen skiller seg fra de andre Bygdøy-brannene. Selv om det er ille at store verdier gikk tapt synes han det vile vært enda mer meningsløst om det viste seg at det sto en brannstifter bak.

Alt uvisst

-Fortsatt vet jeg ingen ting om hva som er årsaken. Jeg har ikke hørt noe fra politiet om eventuelle resultater fra etterforskningen. Heller ikke Hafslund, som var innkalt for å undersøke en kompressor som sto utendørs, har gitt noen tilbakemelding. Men jeg tror fortsatt at kompressoren må ha noe med brannårsaken å gjøre, sier Wang.

Bruker kontoret

Tim Wang setter seg noen timer og jobber på kontoret sitt i den brannherjede bygningen hver dag. Det lukter røyk, Polygons mannskaper jobber med å rydde opp i bygningen, men han er avhengig av å fortsette driften som normalt.

-Det blir ikke mulig å fortsette å sitte her. Men akkurat nå er jeg bare glad for at ikke fakturaer, kontrakter og andre papirer er gått tapt. Selv pc-en fungerer, sier Wang.

Han har takstfolk på besøk daglig. Han tror alle båtene som lå innendørs må kondemneres. Heller ikke bygningen tror han det er mulig å sette i stand igjen.

-Jeg og de ansatte avventer hva som skjer videre. Vi må bare forsøke å gjøre det beste ut av det. Vi er berørt følelsesmesssig alle sammen. Dette er tungt, sier Wang. Når det gjelder eierne av båtene tar de situasjonen med fatning. Heldigvis er dette ”normale” båter uten veldig stor affeksjonsverdi, i følge Wang.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere