RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tungt for små skøyteentusiaster


Elin Horn Galtung (H) vil holde appell og jobber aktivt for å få realisert kunstisbane på Bogstad.
Elin Horn Galtung (H) vil holde appell og jobber aktivt for å få realisert kunstisbane på Bogstad.
Skøytediskoen på Røabanen er avlyst. Isen er for lengst borte, men i ettermiddag blir det likevel markering med fakkeltog, disko og fyrverkeri.

RØA: Bare noen uker med naturis på Røabanen, viser med all tydelighet hvor stort behovet er for et kunstisanlegg i bydelen. At isen forsvinner i februar og snøen for lengst er borte, gjør at vinteraktivitetene for barn og ungdom allerede er historie for i år.

God mulighet

Vinteren i år har vist at det er vanskelig å drive med utendørsaktivitet når været slår seg så vrangt som det gjør nå. Men, vi har en svært god mulighet til å ta vinteren tilbake dersom vi får gjort alvor av å bygge en stor kunstisbane på golfbanen på Bogstad. Det vil bli det vi kaller Bogstad Vinterparadis. Da kan alle skolene og SFO benytte isen på dagtid, og flere idrettslag benytte den til istrening på kveldstid, sier Knut A. Abrahamsen i Røa idrettslag.

Masse fyrverkeri

Selv om årets skøytedisko er avlyst vil det bli en markering på Røa.

For å vise politikere, potensielle sponsorer og andre at vi er svært engasjerte, arrangerer vi en samling på Røa Torg (foran Samfunnshus Vest) Det vil bli holdt appeller av bydelens politikere og andre som kan bidra til å få bygget bane. Etter appellen vil det bli arrangert fakkeltog ned til Plassen på Røabanen. Der blir det barnedisko med musikk, salg av grillmat og drikke. Helt til slutt blir det sendt opp masse fyrverkeri, sier Abrahamsen, som håper på stort oppmøte.

Støtt oss

Vi tror engasjementet i bydelen er stort. Ta med søsken, foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, naboer, venner og andre og støtt oss i arbeidet med å få anlagt en kunstisbane på Bogstad, sier Abrahamsen.

Arrangementet er i dag, torsdag, på Røa Torg og starter klokken 17.30. BU-leder Elin Horn Galtung (H) og BU-representant Terje Bjøro (V) er blant dem som vil holde appell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere