*Nettavisen* Nyheter.

Turbofest på Øya

Fansen kan glede seg over Turbonegers festkonsert på Øya i august.

I dag er det 10 år siden et av Norges feteste rockealbum ble gitt ut, nærmere bestemt Apocalypse Dudes. I august kan Turbo-fansen glede seg over at albumet framføres i sin helhet.

MIDDELALDERPARKEN: Selvfølgelig trenger man ikke å vente helt til Øyafestivalen med å feire 10-årsjubileet til Turbonegers Apocalypse Dudes, men at det blir fest på scenen i august er hevet over en hver tvil.

Skiva har blitt et rent kultfenomen siden den ble gitt ut for 10 år siden og i følge Øya-ledelsen er konserten i august et høydepunkt. Albumet vil nemlig bli framført i sin helhet live.

Da Apocalypse Dudes kom i 1998, var det Turbonegers fjerde fullengder, og det åpnet langt flere dører for bandet enn tidligere. Like etter at plata kom ut gikk imidlertid bandet i hi, på grunn av behørlig omtalt rusproblematikk.

Noen av låtene er ikke spilt live på mange år, men i Middelalderparken børstes støv av samtlige i det som trolig blir sommerens heftigste punkrockparty

Plata, som for øvrig er spilt inn i det nå nedlagte studioet Endless Studio i Grønlandsleiret er en ekte østkantskive, og det er selvfølgelig helt naturlig at det da også framføres her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag