RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norge Rundt er i full rulle på NRK. Programlederen er ingen ringere enn Anette Skafjeld fra Stovner. Her under første innspilling.FOTO: Nrk
Norge Rundt er i full rulle på NRK. Programlederen er ingen ringere enn Anette Skafjeld fra Stovner. Her under første innspilling.FOTO: Nrk

Turen går til Stovner

Programlederen er fra Stovner og en episode er dedikert stedet. Norge Rundt har nå fått en urban vri.

STOVNER: I 10 år har hun vært i media-bransjen. Fem av dem i NRK Østlandssendingen. Nå tar hun steget videre og reiser Norge Rundt i tre måneder. Anette Skafjeld (35) skal gi TV-seerne en urban vri på "Norge Rundt".

Det blir blant annet besøk i et gatekjøkken i Oslo og hiphop og rappere fra Bergen. Jeg er forberedt på at det kan bli noen klager, men beroliger seerne med at det hele blir i god "Norge Rundt" ånd, sier Skafjeld.

Jeg gleder meg veldig, forteller 35-åringen.

Hyggelig på Stovner

I tre måneder er hun engasjert som Norge Rundts programleder. Dette er kjempegøy for Stovner-jenta, som ønsker å vise Norge fra en mer urban side.

Et av de urbane stedene er Stovner, hvor Skafjeld selv har bodd i nærmere 20 år. Episoden kommer en gang i november.

Det er på tide at noe hyggelig blir fortalt om Stovner. Oppveksten på Stovner ga meg mye positivt. I tillegg tror jeg folk blir overrasket over hvor mye skog det er der, sier programlederen, som gleder seg til å vise at Stovner er mer enn bare blokker.

Alltid villet jobbe i media

Når Skafjeld er ferdig med sine tre måneder i Norge Rundt bærer det tilbake til Østlandssendingen.

Jeg har alltid villet jobbe innenfor media. Aller helst ville jeg skrive i avis og avdekke store saker og alt det urettferdige som skjer. At jeg startet i TV var en ren tilfeldighet, sier Skafjeld, som startet sin karrieren i Romerike TV.

Å få denne muligheten i Norge Rundt er kjempegøy. Nå har vi planlagt lenge. Å endelig kunne starte inspillingen og realisere det vi har planlagt så lenge, er spennende, avslutter hun.

I morgen kan du se Anette Skafjeld lage eplekake og høste fra hagen til Liland skole i Bergen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere