RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tusenvis vil overnatte i toppen av Holmenkollen

Sist oppdatert:
Gratis overnatting med Oslos beste utsikt frister.

Flere tusen har tatt kontakt etter at utleieselskapet Airbnb og Skiforeningen lanserte muligheten for en natt i toppen av Holmenkollbakken.

Det startet nærmest som en spøk, men 26. og 27. mars får to par én natt hver med hele Oslo for sine føtter.

- Det er utrolig gøy å se at Holmenkollen på Airbnb har fått oppmerksomhet rundt om i verden. Flere tusen personer har allerede sendt inn forespørsel om å få sove i toppen av skihoppet, og det er fremdeles mulig å melde seg på, helt frem til og med mandag, sier Airbnbs nordensjef Even Heggernes til Nettavisen. 

Det er i forbindelse med kampanjen  «a night at», der man kan vinne overnatting i særdeles utradisjonelle rom at den unike overnattingsmuligheten har dukket opp. Så langt har man kunnet leie Galleri Lafayette i Paris, et KLM-fly i Amsterdam og en skiheis i Sveits.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Frister det med en overnatting i toppen av Holmenkollen?

Huset i Holmenkollen, som er av glass, gir deg 360 graders panoramautsikt over fagre Oslo, og skulle ønsket om frisk luft bli preserende er det saktens gode nyheter da også:
- Helt på toppen av tårnet, så er det en takterrasse, der vi kan lage en liten lounge. Der kan for eksempel folk kose seg med en liten kvikklunsj og kanskje få litt påskestemning, sier Hansen, som kan berolige dem som kjenner det kribler i høydeskrekken, bare av tanken, sa driftsansvarlig for Holmenkollen kultur- og turistanlegg, Jeanette Hansen til Ditt Oslo da tilbudet ble presentert første gangen.

Se dronevideo fra Holmenkollen. (Video: Josias Dein, Rotorcinema)

På under to uker har flere tusen tatt kontakt for å vinne overnattingen.

Huffington Post, Paris Match, GQDaily Mirror, The Telegraph, Travel+Leisure er blant noen an de mange utenlandske mediene som har kastet seg over saken den siste uken.

Konkurransen er fortsatt ikke avsluttet. Du kan søke her. (ekstern lenke)

Det er ingenting å si på utsikten fra senga.


PS: Du slipper å hoppe ut som i videoen øverst i artikkelen. Men du kan ta zip-line ned bakken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere