RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tutta går for sin andre Major

Seier i Solheim Cup og Safeway Classic samt en fantastisk helg på Bogstad. Suzann Pettersen er klar for en ny majortittel.

OSLO/EVIAN: Seire både i Solheim Cup og på LPGA-touren, samt eget show på hjemmebane med 850.000 innsamlede kroner til Right To Play.

– Å kunne gi tilbake til golfen i Norge, og samtidig gi tilbake til barn i verden betyr mye for meg. Det er spesielt kult når rammene er slik de har vært her i dag. Det har rett og slett vært en fantastisk festdag, sa Pettersen til dittOslo etter turneringen på Bogstad.

Full av energi

Nå skal Suzann «Tutta» Pettersen legge en innholdsrik måned bak seg. Nå går hun for sin andre Major i karrieren og hennes fjerde enkeltseier for sesongen.

– Etter seier i Solheim Cup og Safeway Classic samt en kjempehelg i Oslo med Suzann Pro Challenge har jeg masse energi. Det er en stund siden forrige major-seier, så det hadde vært ekstra morsomt å vinne denne i Europa, sier Tutta i en pressemelding.

Kan bli historisk

Evian Championship er i år satt opp som en Major, hvilket betyr at LPGA-touren nå består av fem Major-turneringer.

Evian blir med dette den første Major-turneringen i LPGAs historie som arrangeres på det europeiske fastlandet. Banen er i år bygget om, blant annet er det attende hullet gjort om fra et par fem til et mer krevende par 4-hull.

– Det blir spennende å spille på en bane hvor det er gjort store og nødvendige endringer det siste året, avslutter Tutta.

Tutta slår ut i dag (torsdag) kl 13:04 fra tee 1 sammen med Stacy Lewis og Shanshan Feng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere