RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TV 2: Nattklubbskyting kobles til Young Guns

SKUDD: Store politistyrker rykket ut etter at det ble avfyrt skudd på et utested i Grensen i Oslo sentrum natt til søndag.
SKUDD: Store politistyrker rykket ut etter at det ble avfyrt skudd på et utested i Grensen i Oslo sentrum natt til søndag. Foto: Torstein Bøe (Scanpix)
Sist oppdatert:
Skytingen utenfor et utested i Oslo natt til søndag knyttes til gjengen Young Guns, ifølge TV 2. Én person framstilles for varetektsfengsling tirsdag.

OSLO: – Vi kommer tilbake til hva som blir fengslingsgrunnlaget, sier politiinspektør Einar Aas som leder seksjonen for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt, til NTB mandag.

Etter det TV 2 kjenner til skal miljøet som var involvert i skytingen, ha sitt utspring i den norsk-pakistanske gjengen Young Guns.

Minst to skudd ble løsnet ved utestedet Mona Lisa i Oslo sentrum i 01-tiden natt til søndag. Tre personer er skadd, hvor to av dem behandles for knivskader. Ingen ble truffet av kulene, som ifølge politiet ble skutt utenfra og inn på utestedet.

Fire personer ble pågrepet og siktet i forbindelse med hendelsen, tre for legemsbeskadigelse og én for politivold. En rekke personer var involvert i hendelsen, og politiet avviser ikke at flere kan bli pågrepet de nærmeste dagene. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere