Gå til sidens hovedinnhold

Tverdal straffet nesten Elverum

Anders Tverdal (25) satte inn åtte av åtte straffer mot Elverum, men håndballherrene til BSK tapte den første sluttspillskampen 32-28.

OPPSAL: - Kjipt å tape, for vi hadde veldig lyst til å ta skalpen til Elverum denne gangen, sier Anders Tverdal.

Venstrekanten ble kampens toppscorer med tolv mål, åtte av dem fra straffemerket.

- Jeg traff bra i dag, så det var gøy. Men vi skulle gjerne hatt en seier, sier 25-åringen.

Det var i grunnen BSK et lite stykke unna selv om det "bare" endte med 32-28 seier til årets sølvvinner Elverum.

LES OGSÅ: BSK-spiller blir proff i Bundesliga

- Problemet er at vi ligger bak Elverum hele tieden, og da må vi jage etter dem. Da blir spillet litt masete, sier trener Jan "Proppen" Karlsson.

Dårlig skyting

Svake avslutninger betyr kontringsmål i mot når man møter gode lag som Elverum, og det var først og fremst det som kostet BSK seieren .

- Backrekka vår som pleier å levere for oss var ikke helt på topp i dag. Emil (Midtbø Sundal) kom aldri med i matchen, mens Simen (Strømberg) og Christian (O´Sullivan) hadde hver sin svake periode etter pause, sier "Proppen".

Elverums keeper Morten Nergaard var over middels god,, og leste skuddene til BSKs toppscorer Emil Midtbø Sundal som en åpen bok - og reddet sju av sju skudd fra lysluggen.

LES OGSÅ: O´Sullivan klar for IFK Kristianstad

Gjestene kunne reise hjem en fortjent 32-28 seier, og ga BSK en dårlig start på sluttspillet som likevel ikke betyr allverden i dagens form.

- Alle trenerne i Postenligaen er vel enige om at sluttspillet bør endres til neste sesong, og hvor vinneren får en plass i Champions League, sier Jan "Proppen Karlsson".

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus