Gå til sidens hovedinnhold

Tveten Teltkorensemble

Gullstruper og rustne røster i skjønn forening. Med god mat og drikke til, ble det feststemning under allsangkveld i teltet på Tveten gård.

Tveita: Parkkveldene har bydd på mage flotte artister og mye god musikk. Mange av publikummerne har nok kjent det rykket litt i dansefoten, og ofte har de nok hatt lyst til å synge med.

Allsang

Sist fredag fikk de oppfylt sine drømmer. Med innleid forsanger fra Sunnmøre og pianist, fikk både gullstruper og mer rustne røster luftet stemmebåndene.
Dette låter jo så bra. Kjempekor, kanskje det var en idé å reise på turné sammen og underholde andre, sier forsanger Øystein Vestre, etter å ha tatt forsamlingen med en tur "På Måkeskjær".
Vi har vært her på gården før. Det er bare utrolig trivelig å opptre her. Både arrangementet, stedet og publikum et topp, forteller kveldens pianist, Therese Kinzler Eriksen.

Sangstrupene

Etter mat og drikke er det mange forventningsfulle sangere som stemmer i. Fult telt med bare blide mennesker.
Moro å synge, og jeg synger med den stemmen jeg har, sier en fornøyd Inger-Tordis Nygårdsmoen.
Hun hadde tatt turen fra Bøhler, men bodde i mange år på Vestli.
Jeg har alltid vært glad i å synge, og har vært med i kor. Nå er jo stemmen litt opp i åra, og litt ruskete blir det, men det gjør ingen ting her i dag, ler Inger-Tordis Nygårdsmoen.

Hjelperne

Det var påmelding til arrangementet i teltet denne kvelden, og Inger Seims telefon hadde kimt hele dagen. Men sammen med sine gode hjelpere ble det både kyllingmiddag og kaffe med marsipankake til alle frammøtte.
Blomsterpynten på bordene fikk også et lengre liv. Vi delte ut til alle som var 83 år og eldre, sier en fornøyd Inger Seim.
Moro å synge, og jeg synger med den stemmen jeg har.
Inger-Tordis Nygårdsmoen

Reklame

Kutt den skyhøye strømregningen: Slik får du billigst og best varempumpe