RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tvunget til bassengbytte

Anne-Mari Gulbrandsen har svømt for Varg siden hun var seks år. Mangel på trener fører til at svømmeren nå må bytte klubb.

Groruddalen: Toppsvømmeren fra Groruddalen har ikke hatt trener de siste to ukene. Hennes nåværende klubb, Team Oslo har rett og slett ikke råd til å ansette en trener i en hundre prosent stilling. Dermed har ikke ungjenta noe valg. Hun må bytte klubb.

Trist for svømmesporten

- Jeg har allerede begynt å trene med Bærumssvømmerne, og jeg kommer nok til å underskrive kontrakt snart, sier Gulbrandsen som synes hele saken er trist for svømmesporten.
- Dette sender veldige dårlige signaler, men det er ikke klubben sin feil. De har jobbet med dette lenge, men det hjelper ikke når pengene ikke strekker til, sukker toppsvømmeren.
Men Gulbrandsen har ikke lenger tid til å sitte på bassengkanten og vente på at noe skal skje.
- Det er tungt å melde overgang, og det er ikke noe jeg ville gjort hvis det ikke hadde vært absolutt nødvendig, fortsetter svømmeren som nå må belage seg på en lengre reisevei for å svømme.
- Jeg har ikke lappen så det blir veldig mye mer reisetid. Det tar nok litt over en time hver vei, avslutter Gulbrandsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere