RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dansere fra Tøyen skole bidro under markeringen av nyåpningen på Tøyen.
Dansere fra Tøyen skole bidro under markeringen av nyåpningen på Tøyen.

Tøyens bokormer feiret seg selv

Torsdag ble nyåpningen av Deichmanske bibliotek avdeling Tøyen markert med pakistansk dans.

TØYEN: Biblioteket på Tøyen ble opprettet i 1906 som Deichmanske biblioteks første filial. Da het den Østre filial og lå i Åkebergveien. Gamle Oslo er i dag en fargerik, eksotisk og historisk bydel som fortjener et nytt og spenstig bibliotek, noe det også har blitt.

Åpningshilsen var ved direktør for Kulturetaten Gro Balas, mens den kulturelle underholdningen behørig ble ivaretatt av en pakistansk dansegruppe fra Tøyen skole og Fribyforfatter Philo Ikonoya.

– Det er viktig for Deichmanske å ligge helt i front med hensyn til å ta i bruk teknologiske løsninger som frigjør personale til å yte service og tilrettelegge informasjon. Et nytt informasjonsunivers krever en helt ny måte å tenke bibliotek på. Gamle Oslo filial er et viktig skritt på veien mot fremtidens Deichman, uttalte avdelingsleder Liv Sæteren i forbindelse med markeringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere