RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tyrihans rives denne uken

Denne uken starter endelig rivingen av Tyrihans barnehage. Den nye barnehagen skal stå ferdig i slutten av oktober.

Karlsrud: De mest optimistiske spådommene gikk en stund ut på at rivingen skulle starte rundt 20. februar. Slik ble det ikke, og ny dato ble satt til begynnelsen av mai. Vel fire uker forsinket ser det nå ut til at rivingen av Tyrihans barnehage skal komme i gang mandag eller tirsdag denne uken.

Lang saksbehandling

Vi har hatt litt trøbbel med å få alt papirarbeidet gjennom Plan- og Byggningsetaten (PBE), og vi beklager dette. De har for få saksbehandlere og behandlingstiden er lang. Denne gangen gikk det på ny plassering av støyskjermer som medførte at vi måtte sende ut nye nabovarsler. Men nå er alt papirarbeidet i orden og byggingen kan endelig starte, forklarer prosjektleder Trond Knapstad i Omsorgsbygg.

Det er Omsorgsbygg har ansvar for utbygging av barnehagetilbudet i Oslo.

Sjeleglad

Vi håper vi får komme i gang nå, vi er litt forsinket, men bygget skal være ferdig i slutten av oktober. Det er ingen dramatikk i dette, sier prosjektleder Bjørn Johansen i byggelederfirmaet Kåre Hagen AS som er entreprenør for den nye barnehagen.

Barna fra Tyrihans barnehage er midlertidig plassert i klubbhuset til Lambertseter Idrettsforening. Ordningen er ikke ideell, verken for barna eller de ansatte. Hvis resten av byggeprosessen går som den skal kan barna og de ansatte flytte tilbake i midten av november.

Jeg er sjeleglad for at de endelig kommer i gang. Det er mange foreldre og ansatte som har lurt på om de i det hele tatt kommer i gang med byggingen, sier Heidi Eeg, styrer i Tyrihans barnehage.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere