RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tyrihans utsatt

Nok en gang blir byggingen av en ny Tyrihans barnehage forskjøvet. Nå har entreprenøren gått konkurs.

Karlsrud: Allerede i mars måned flyttet barna over i midlertidige lokaler hos Lambertseter Idrettsforening. Da var planen å flytte inn i en flunkende ny barnehage nå i høst. Men riving av det gamle huset har drøyd og drøyd. Ny innflyttingsdato ble satt til våren 2007. Denne uken kom nok en negativ beskjed.

Det er veldig kjedelig for oss å få beskjed om at entreprenøren er konkurs. Vi må nå sette barnehagen ut på nytt anbud, selv om vi fikk inn mange forslag sist. Denne gangen må vi vel også regne med høyere kostnader, sier Jan Egil Claussen, direktør i Omsorgsbygg KF.

Han kan ikke si noe om når Tyrihans kan stå ferdig. Bare anbudsperioden er på to måneder.

Vi kan love at vi skal gjøre dette så raskt som mulig, sier han.

I bydelsadministrasjonen er man mer enn lei seg for det som nå er skjedd. Tyrihans barnehage skal jo ta i mot mange nye barn i tillegg til de som allerede går der.

Vi håper det kan bli ferdigstillelse sommeren 2007. Barnehagen fortsetter inntil videre i sine nåværende lokaler, sier Margareth Tysnes, spesialkonsulent i avdeling barn, unge og nærmiljø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere