RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tysk electronica til Oslo Live


Den tyske gruppa Schlachthofbronx byr på ny bassmusikk på årets Oslo Live.
Den tyske gruppa Schlachthofbronx byr på ny bassmusikk på årets Oslo Live. Foto: FOTO: PROMO
Fire nye navn er klare for Oslo Live i St. Hanshelgen. Konsertlista er utvidet med rapp, svenske DJs og bassmusikk.

SENTRUM: Det blir svært variert på Kontraskjæret 22.-25. juni. De fire nye navnene til konsertscenen er rapperen Daniel Adams-Ray, discjockeyene Rebecca & Fiona, rapperen Wiley og dancetechnogruppa Schlachthofbronx

– Oslo Live har alltid vært gode på å booke nye og spennende svenske artister, og med Daniel Adams-Ray og Rebecca & Fiona følger vi denne tradisjonen på best mulig måte, sier festivalsjef Gaute Haaversen-Westhassel i en pressemelding.

I fjorsatte musikkfestivalen rekord i publikummere som ville se alle seceneopptrednene.

Deep house beat

Daniel Adams-Ray er en stor snakkis hos svenskene om dagen. Hans nyeste hit, Gubban i Lådan, er A-listet på P3 og mest spilt på både NRJ og The Voice.

Rebecca & Fiona var Robyns faste oppvarmere på fjorårets Europa-turné, Jentene er kjent som både DJs, musikkbloggere, og verter for en webserie på SVT. Deres nye singel heter «Bullets». Den har blitt beskrevet som ”en morsom deep house beat med saftige gitarriff”.

Les også: Smeller til med Big Bang

Skiller seg ut

Wileys ny album “100% Publishing“ gis ut i sommer.

– Vi er også ekstremt fornøyde med å endelig få Wiley og Schlachthofbronx til festivalen. Dette er typen artister som har vært med på å definere hva Oslo Live er og ikke minst hvordan vi skiller oss ut i den norske festivaljungelen, fortsetter festivalsjefen.

Tysk elektronisk

Schlachthofbronx betegnes som bassmusikk. De har stått i spissen for en ny bølge festmusikk, som er alt annet enn den tunge technoen man vanligvis assosierer med tysk elektronisk musikk. I fjor spilte de på Roskildefestivalen og i år kommer de altså til Oslo Live 25. juni etter en suksessfull USA-turné bak seg.

Bandliste

Andre band du kan høre under festivalen er blant annet Big Bang, Kråkesølv, Leftfield, John Olav Nilsen & Gjengen, Friendly Fires, Florrie, Fred Falke, Final, Groove Armada, Simian Mobile Disco, Digitalism, Casiokids, Tôg, Ludacris, Tensnake og Juicy.

Les også: Oslo Live setter rekord

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere