RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tyv satt fast i tre i Furuveien


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Innbruddstyven endte på legevakten.

HØYENHALL: En 34 år gammel mann endte på legevakten etter å ha falt ned en skrent og blitt sittende fast i et tre i Furuveien på Høyenhall.

Det begynte med at en mann oppdaget en person komme ut fra et hus torsdag formiddag. Han mistenkte at det kunne være snakk om et innbrudd og ringte politiet. Dette reagerte tyven på og stakk.

Han forsvant ned en bratt skrent, men satte seg fast i et tre. Der ble han hengende til bergingsmannskaper kom til stedet og fikk heist ham opp igjen. Skadene han hadde påført seg i fallet, kvalifiserte til tur på legevakten.
 

Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Nasket Red Bull

HOLMLIA: Mandag morgen ble en ung gutt oppdaget da han forsøkte å stjele en boks Red Bull på Narvesen Holmlia. Politiet ble kontaktet. Guttens nasking blir fulgt opp av forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.

Alt var galt

RYEN: Mandag ettermiddag stoppet en politipatrulje en bil på Ryen. Her viste det seg at nærmest alt var galt. Det var ikke betalt årsavgift, den var ikke omregistrert ved salg, den var ikke vist for EU-kontroll og den var ikke forsikret. Dermed ble bilen avskiltet, og den 56 år gamle føreren har ikke lenger noen bil.

Stort bål i seng

GRØNMO: Mandag kveld ble det meldt om at det brant et stort bål på parkeringsplassen på Grønmo. Da politi og brannvesen kom til stedet, var det ikke folk på stedet, men det brant fremdeles i det som en gang hadde vært en seng.

Hadde ikke førerkort

DAL/HOLTET: To ganger denne uken har politiet stoppet bulgarsk-registrerte biler hvor førerne ikke har hatt sertifikat. Dette var i Oskar Dals vei på Dal og i Marienlundveien på Holtet. Begge steder ble sjåførene anmeldt.

Stjal smykker

NORDSTRAND: Smykker ble stjålet ved et innbrudd i en bolig i Åsdalsveien på Nordstrand i løpet av natt til tirsdag. Tyven hadde kommet seg inn gjennom et vindu.

Innbrudd i brakkerigg

RUSTAD: Tirsdag morgen ble det meldt om at det i løpet av natten hadde vært innbrudd i en brakkerigg i Pål Bergs vei på Rustad. Her var det stjålet en del verktøy og arbeidstøy.

Innbruddsalarmer i Meny-butikker

HOLMLIA/LAMBERTSETER: Med bare en halvtimes mellomrom natt til onsdag gikk det innbruddsalarmer i to Meny-butikker i distriktet. Den første var i Holmlia senter og deretter i Lambertseter senter. Politiet var på begge steder, men kunne ikke se noen tegn til innbrudd.

Satt i veien

LAMBERTSETER: Onsdag formiddag ble politiet varslet om at det satt en mann i veibanen i Langbølgen på Lambertseter og veivet med armene. Mannen ble bragt i sikkerhet. Det er uklart hva som var årsak til den merkelige oppførselen.

Så ”bilinnbrudd”

GODLIA: Torsdag ettermiddag kom det melding fra et vitne som så en mann forsøke å bryte seg inn i en bil i Dalbakkveien på Godlia. Han skulle ha forsvunnet på sykkel.

Politiet fant en person som passet til beskrivelse. Han kunne fortelle at det var farens bil han hadde vært ved, og dette ble bekreftet av eieren.

– Fint at folk er oppmerksomme og varsler oss selv om det denne gangen ikke ble noen sak, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø ved forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.

Fire-bilers-smell

ABILDSØ: Litt over klokken 18 torsdag smalt fire biler i hverandre på E6 utover ved den gamle bomstasjonen på Abildsø. Ingen personer kom til skade, men to biler måtte ha hjelp til å komme seg videre.

Fikk stiv nakke

LAMBERTSETER: En person ble sjekket av ambulansefolk etter kollisjon mellom to biler i Gina Krogs vei på Lambertseter torsdag kveld. Vedkommende klaget over vond nakke.

Pågrep etterlyst mann

BØLER: En politipatrulje stoppet torsdag kveld en mann for sjekk i Bølerbakken. Det viste seg at han hadde en mindre mengde narkotika på seg. Han ble pågrepet på grunn av at han også var etterlyst for annet forhold.

Innbruddsalarm

BJØRNDAL: Flere patruljebiler ble natt til fredag dirigert til Bjørnholt skole etter at alarmene hadde gått i begge skolebygningene. Det ble ikke funnet tegn til innbrudd.

Forsøkte å stikke av

FOLLO/MORTENSRUD: Litt før klokken 04 natt til fredag fikk Oslo-politiet melding fra kolleger i Follo om at en bil hadde stukket fra kontroll. Etter en stund ble bilen registrert på E6 litt sør for Shell-stasjonen på Mortensrud. Fire personer stakk fra stedet, men to øst-europeere ble innhentet av politihunder. De ble transportert tilbake til Follo politidistrikt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere