RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tyv tatt på fersk gjerning i Bogstadveien


 
 

BOGSTADVEIEN: I morgentimene pågrep politiet en 37 år gammel mann på fersk gjerning i ferd med å bryte seg inn. Det var knust en rute og alarmen gikk. Da mannen ble tatt hevdet han at han hadde vært sammen med en annen mann som hadde stukket av, men etter litt vedgikk han at han hadde vært alene om ugjerningen. Mannen ble kjørt til Sentralarresten i Politihuset.

Stjal kontorstoler

AKERSGATA: Natt til i dag ble det meldt om tyveri av kontorstoler fra en forretning i Akersgata. Politiet rykket ut og fant en 42 år gammel gjerningsmann som ble pågrepet. Han har trolig kommet seg inn i forretningslokalet ved å ødelegge låssylinderen. Politiet fant også mer kontorgods i nærområdet. Saken etterforskes ved Sentrum politistasjon.

Bilvindu knust - utstyr sikret

SENTRUM: I natt fikk politiet melding om at det var knust et bilvindu tilhørende en gjest som bor på et hotell i Oslo sentrum. I bilen lå det masse kamerautstyyr, og dette ble sikret. Politiet ringte opp bileieren som tok seg av bilen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere