RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tyven tok seg inn mens familien sov


 
  Foto: FOTO: Illustrasjon
Det er nok en vond følelse å våkne om morgenen og oppdage at det har vært noen i huset mens man sov.

NORDSTRAND: Nettopp det gjorde en familie i Stuttveien på Nordstrand fredag morgen. Klokken 06 ringte de til politiet og fortalte at det i løpet av natten hadde vært besøk i huset.

Det var boret hull i et vindu for å komme inn. Og inne i huset  forsynte innbruddstyven seg med nøkler, mobiltelefon og bilnøkler. Og bilen som hadde stått utenfor, var også borte.


 

Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Innbrudd i tomt hus

MORTENSRUD: Fredag kveld gikk alarmen i en enebolig i Gamle Bygdevei på Mortensrud. En rute var knust. Det var ingen hjemme i huset da innbruddet fant sted.

Hadde over to i promille

BJØRNDAL: Like før midnatt fredag/lørdag kom det melding om at en bil hadde kjørt av veien i Ødegårdsveien lengst sør på Bjørndal. Bilen  hadde gått gjennom en port og stoppet i en garasje. Den kvinnelige sjåføren var ikke skadet. Men hun hadde en betydelig promille. Den ble etter hvert målt til godt over 2.

Tørrkokt kjele

OPPSAL: Lørdag ved 14-tiden ble det meldt om brann i Oppsaltoppen. Ingen  skader ut over røyk og sot som stammet fra en tørrkokt kjele. «Brannen»  ble oppdaget ved at en røykvarsler begynte å ule.

Brukte begge feltene på E6

E6/ABILDSØ: Lørdag kveld kom det meldinger til politiet om mulig promillekjøring innover på E6. Den aktuelle bilen ble stoppet på Abildsø. Da hadde den eldre damen kjørt i 40 km/t og brukt begge filene. Ingen promille, men politiet fant det mest betryggende å ikke la henne fortsette kjøring og transporterte henne hjem.

Ungdomsbråk

MORTENSRUD: Ved midnatt  natt til søndag kom det melding om ungdomsbråk ved senteret på Mortensrud. Da politiet kom til stedet, var de fleste borte. Tre personer som var igjen ble bortvist .

Steinkasting på Stenbråten skole

MORTENSRUD: Søndag formiddag ble det meldt om at det muligens hadde vært innbrudd på Stenbråten skole. Politiet som kom il stedet, kunne ikke se at noen hadde vært inne, men en del ruter var ødelagt etter steinkasting. Også PC-utstyr var ødelagt.

Gikk seg bort i Østmarka

ØSTMARKA: Ved 19-tiden kontaktet et par politiet og fortalte at det var på tur i Østmarka, men hadde gått seg bort og fant ikke ut igjen. De trodde det var ved Hauktjern.

Politiet sendte ut to patruljer på motorsykkel, og kombinasjon av  bruk av mobiltelefon og motordur fra syklene resulterte i at de to kom på rett spor. Etter to timer  ble de geleidet ut av skogen. De var uskadd, men ganske bløte på grunn av regnværet.

Hadde tatt ut vindu

NORDSTRAND: Søndag kveld ble det meldt at det i løpet av helgen hadde vært innbrudd i et hus i Kransen på Nordstrand. Et vindu var tatt ut i underetasjen. Foreløpig oversikt forteller at det  le stjålet en datamaskin og klokke.

Stjal kassa på Peppes

NORDSTRAND: Litt over klokken 04  natt til mandag kom det melding om innbrudd i Peppes Pizza ved krysset Lambertseterveien/Oberst  Rodes vei. Et vindu var knust og butikkens kasse var borte. Et vitne har fortalt at en mørk Audi med to gutter hadde kjørt nedover Lambertseterveien.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere