RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon forteller at det har vært mange innbrudd i distriktet i helgen. ARKIVFOTO: Nina Schyberg Olsen
Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon forteller at det har vært mange innbrudd i distriktet i helgen. ARKIVFOTO: Nina Schyberg Olsen

Tyvene har ikke ferie

I helgen har det vært en rekke innbrudd og innbruddsforsøk i distriktet.

VÅRT DISTRIKT: Det begynte fredag formiddag, klokken 10.42. Da fikk politiet melding om innbrudd i Kastellveien på Nordstrand.

- Det er observert en burgunder Toyota Avensis, som kan ha noe med innbruddet å gjøre. Den forsvant fra stedet med to gutter i, som var lyse i huden. Vi har ingen opplysninger om hva som er stjålet, forteller Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Romstert

Elleve minutter senere kom det melding om innbrudd i Erlandstuveien på Brannfjell. Det viste seg at en beboer to dager tidligere hadde kommet over en ubuden gjest i boligen sin.

- Vedkommende hadde løpt ut da boligeieren oppdaget ham. Han hadde romstert i skuffer og skap, men ingenting var stjålet. Det var ingen tegn til innbrudd, så det er uvisst hvordan den ubudne gjesten har kommet seg inn, forteller Drevsjø.

Innbruddsforsøk i bil

Kvart over fem på ettermiddagen oppdaget en bileier at noen hadde forsøkt å bryte seg inn i bilen hans, som sto parkert på parkeringsplassen ved Hvervenbukta. Ingen hadde observert noen gjerningspersoner, og innbruddstyven kom seg ikke inn i bilen, men forholdet er anmeldt.

- Klokken 20.05 fredag kveld fikk vi melding om innbrudd i Abildsøveien. En grå rover er observert kjørende fra stedet og det var muligens østeuropeere i bilen. Trolig har gjerningsmennene gått inn gjennom et åpent vindu hos en leieboer, men det ser ikke ut som om noe har blitt borte, sier Drevsjø.

Fiklet med låsen

Tidlig lørdag morgen var det også innbrudd i en bolig i Stuttveien på Nordstrand. Meldingen kom til politiet like før klokken halv fem. Ubudne gjester hadde tatt seg inn gjennom et vindu. Det er uvisst hva som har blitt borte.

Søndag ettermiddag oppdaget en boligeier at noen hadde fiklet med låsen til huset i Skøyenbrynet. Vedkommende hadde ikke klart å komme seg inn.

På flyttefot

Søndag kom det også melding om muligens tyveri fra en fellesgarasje i Arkitekt Steckmests vei på Ormøya.

- Det sto en Mercedes med henger utenfor. Politipatruljen påtraff bilen på E18. Det viste seg at det var folk som drev med flytting. Likevel synes jeg det er godt at folk er årvåkne og følger med litt, sier Drevsjø.

Like før klokken halv fem mandag morgen kom det melding til politiet om et muligens innbrudd eller skadeverk. I en bolig i Bekkelagsveien var et vindu åpent, men ingen inne. Politiet har ikke fått opplysninger om at noe er borte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere