RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lysskinnen, som gikk i bakken med et brak, kan du skimte langs etter bakken nede til høyre på bildet.
Lysskinnen, som gikk i bakken med et brak, kan du skimte langs etter bakken nede til høyre på bildet. Foto: Christian Haksø:

Tyvstartet EGER-åpningen med et brak

Det kunne gått riktig ille da en stor lysskinne smalt i bakken før den offisielle åpningen.

Fredag ettermiddag blir det storstilt åpning når kjøpesenteret EGER utvider med nesten 1000 kvadratmeter. Etter lang tids arbeid blir Luxury-avdelingen tredoblet med nærmere 400 kvadratmeter, og det kommer også en egen luksusavdeling for menn.

LES OGSÅ: Kvinne (32) stjal luksusklær for 150.000

Men det ble nærmest en uventet brakåpning på det som vil bli Nord-Europas største motebutikk på ett plan. DittOslo.no sine redaksjonelle lokaler holder til i to etasjer over der nyåpningen finner sted, og rundt 15-tiden fredag hørtes et voldsomt smell.

En lysskinne på flere hundre kilo dundret i bakken, men til alt hell gikk det kun utover noe glass i butikken.

 – Det var noen som skulle åpne vinduet i toppen for å slippe ut varmen. Det vedkommende ikke visste var at festene til lysskinnen sitter i vinduet, og dermed røk det hele. Heldigvis ble det bare materielle skader, sier motemagnat Ørnulf Høyer i Høyer.

Til å hjelpe seg med snorklippingen har arrangørene hentet inn ordfører Fabian Stang til den offisielle nyåpningen klokken 1730.

LES OGSÅ: EGER med luksusutvidelse

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere