RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uææææ! Heksene kommer til Alna


HEKSER: BABU setter opp Heksene av Roald Dahl, her fra en tidligere forestilling.
HEKSER: BABU setter opp Heksene av Roald Dahl, her fra en tidligere forestilling. Foto: FOTO: Arkiv
Pass deg! Til helgen setter Bydel Alnas Barne- og Ungdomsteater (BABU) opp «Heksene» etter Roald Dahls bok.

ALNA: – Tror du hekser går rundt med idiotiske spisse hatter, ridende på kosteskaft? Dere tar feil… grundig feil! For du vet aldri når du møter på en heks. Aldri. Det kan være læreren din, tanten din, bestemoren din, tannlegen din… ja, det kan omtrent være alle kvinnemenneskene i hele verden.

Del på Facebook

Men heldigvis finnes det noen som vet hvordan man skal oppdage dem…Tør du møte i Aulaen på Hellerud vgs førskommende lørdag så blir du innviet du også.

BABU holder fire forestillinger denne helgen.

Møt Ti

I tillegg til Heksene setter de opp «Jenta, mamman og søpla» av Erik Uddenberg, etter en bok av Suzanne Osten, berarbeidet av Kristin Sommerseth

Ti bor sammen med mammaen sin i en leilighet. Ti skal snart begynne på skolen. Men noe er fryktelig galt med mamman. For i et helt vanlig gulbeiset hus i en fredelig gate, der har en fremmed makt slått seg ned.

To demoner styrer mammaens liv, og får henne til å gjøre merkelige ting. Herr Polter og herr Geist tar mer og mer kontroll over mammaen.

Hvordan skal Ti og mammaen bli kvitt demonene som regjerer inne i leiligheten, og som truer med å ta over livet utenfor også? Klarer Ti å finne løsningen?

Trosteruds bidrag

BABU Trosterud bidrar med «Den vesle vampyren» fritt etter Angela Sommer-Bodenburg.

Hva skjer når en helt vanlig jente møter en helt vanlig vampyr? Og hvem er disse brødrene som hele tiden skal sove på kirkegården? Bli med inn i BABU Trosteruds vampyrverden og opplev en familie utenom det vanlige!

Er det noe du lurer på, så kontakter du Hege Michalsen, klubbleder ved Tveita fritidsklubb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere