RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uanstendig oppførsel i parken


 
 
En ravende full mann truet folk i Sofienbergparken. Les politiloggen her.

Ville ikke oppgi navn til politiet

OSLO SENTRUM: Kl. 03.01 natt til lørdag fikk politiet telefon fra et serveringssted i Dronningensgate. Det ble opplyst at en dørvakt var slått av en kvinne som hadde oppsøkt stedet.

Politiet reiste til stedet og fikk kontakt med den aktuelle kvinnen.

Kvinnen nektet å samarbeide med politiet og nektet å oppgi personalia. Kvinnen ble innbrakt til Sentralarresten, men heller ikke i arresten oppga hun noe navn. Hun ble derfor sett på glattcelle.

Patruljen anmeldte kvinnen for forholdet.

Kvinne slått ned polititjenestemenn sparket

OSLO SENTRUM: Kl. 03.03 kom det inn mange nødtelefoner til politiet om at det skulle være slåssing i Rådhusgata.

På stedet fikk politiet klarhet i at en kvinne var skallet ned av en mann. Det kunne se ut som om kvinnen hadde brukket nesen samt fått skader på et øye.

Det ble rekvirert en ambulanse til den skadde kvinnen.

Politiet pågrep gjerningsmannen. Pågrepnes oppførsel ble av patruljen beskrevet som rabiat og han sparket to av politifolkene i ansiktet under pågripelsen.

Truende mann i Sofienbergparken

SOFIENBERG: Kl. 11.56 fra området Helgesens gate/Sofienbergparken kom det melding om en mann som viftet med en ølboks i den ene hånden og et våpen i den andre.

Flere patruljer søkte i området og mannen ble pågrepet i Sofienbergparken en stund etter. Våpenet viste seg å være en lighter.

Mannen ble pågrepet og kjørt arresten.

Slagsmål i byen politiet angrepet

OSLO SENTRUM: Kl. 04.55 søndag morgen fikk politiet melding om en kvinne som slåss med to menn i Karl Johans gate.

Kvinnen brukte et langt belte som hun slo med. De to mennene var ikke noe bedre da de veltet søppelkasser for å få tak gjenstander de kunne kastet etter kvinnen.

Politiet var raskt på stedet med en patrulje og klarte å pågripe de to mennene, men det var først etter at politiet hadde tre patruljer på stedet.

Under pågripelsen av den ene mannen, ble en tjenestemann angrepet av en person som kom til stedet. Denne mannen ble også pågrepet.

De tre ble kjørt arresten og må svare for skadeverk, forstyrrelse av offentlig ro og orden samt vold mot offentlig tjenestemann.

Spyttet på patruljebil

OSLO: Kl. 05.05 meldte en politipatrulje at det var "bråk" på Legevakta i Storgata. De involverte var slåsskjemper fra tidligere på natten som var på legevakten for å få hjelp med noe.

Da politiet kom ble det blant annet spyttet på en patruljebil. Patruljen på stedet klarte å roe gemyttene og nøyde seg med å notere personalia på de involverte.

Skulle kjøpe narkotika i Oslo

OSLO: Kl. 01.38 i natt stoppet politiet en bil i krysset Herslebs gate/ Sverdrups g. I bilen satt det tre unge menn fra Solør. området. De opplyste at det var vanskelig få tak i narkotika på hjemlige trakter og at de derfor hadde tatt turen til Oslo for gjøre noen innkjøp.

I bilen satt også en noe eldre kvinne som trolig hadde til hensikt å selge narkotika til de tre. Føreren hadde gyldig førerkort, men var tydelig ruset og ble derfor innbrakt mistenkte for kjøring i påvirket tilstand.

Bilen som sto midt i veien, ble tauet inn av Viking. Den noe eldre kvinnen ble dessuten innbrakt mistenkt for besittelse narkotika.

De to kameratene til bilføreren ble dimittert på stedet og måtte komme seg hjem til Solør på egen hånd.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere