*Nettavisen* Nyheter.

Uavgjort for Njård

Sara Trier Jacobsen er i Njård igjen etter to sesonger med elitehåndball i Nordstrand. Her kunne hun avgjort kampen, et par sekunder før full tid.

Poengdeling var et greit resultat i en kamp hvor lagene fulgte hverandre tett.

Klikk på bildet for å forstørre.

Stella Oscarsdottir er Njård-jente igjen etter reur fra Skrim og Odense.

Blystadlia: Njård ledet med ett mål til pause mot nyopprykkete Rælingen. Etter en jevnspilt 2. omgang, hvor begge lagene skiftet på å føre kampen, hadde Njård muligheten til å avgjøre kampen på en kontring i sluttsekundene. Men det løse skuddet ble reddet av Rælingens keeper.
Det ble jevnt og tett hele veien. Vi kunne jo vunnet, men brenner for mange sjanser. Hele åtte skudd gikk i stanga, sier Njård-trener Henrik Wilhelmsen.
Kampen ble middels for vår del. Vi slet litt med samhandlingen i midtforsvaret, og fikk ikke så mange kontringsmuligheter som vi ønsket, legger han til.

Framgang

Njård rykket opp til 1. divisjon i fjor, og kjempet på nedre halvdel gjennom sesongen. I år mener treneren at laget er bedre.
Det er mange som bidrar. Stallen er bra og vi har en treningsvillig gruppe.
Sara Trier Jacobsen og Stella Oscarsdottir er tilbake etter to sesonger i henholdsvis Nordstrand og Skrim/Odense.
Dermed er mye av stammen fra tre sesonger siden tilbake i klubben. Oda Ekre og Ida Doornbos er fortsatt i Njård, mens Betina Riegelhuth og Randi Sulland spiller eliteseriehåndball i Bækkelaget og Stabæk.

Tæl mot trønderne

Nå venter Toten borte til helgen. Opplendingene kjempet i toppen gjennom fjorårssesongen, men Storhamar samt Gjøvik og Vardal rykket til slutt opp.
Vi får mange tøffe matcher denne sesongen. vi kan slå alle, men kan også ryke for alle, spår Wilhelmsen etter å ha sett inn i håndballkula.
I forrige uke vant Njård 2019 over Fredrikstad i cupen, og er trukket borte mot Selbu onsdag. Selbu rykket ned fra eliteserien i vår, men det er ingen umulig oppgave for Njård. Vinneren går til kvartfinalen.
Njårds Jenter 20 henger også med i cupen. Også her er det en trøndersk motstander. I går kveld gjestet Strinda, en fusjon mellom Strindheim, Ranheim og Charlottenlund, Njårdhallen. Se resultatet på akersposten.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.