RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uavgjort i toppkampen

Verken Røa eller Asker maktet å avgjøre lørdagens toppkamp til sin fordel.

Røa: Både Røa og Asker er tippet som gullvinnere i toppserien i år, så lørdagens oppgjør på Røabanen var dermed særdeles viktig. Men selv om begge lag hadde flere store sjanser til å sikre seieren, måtte rivalene nøye seg med ett poeng hver.
Ingen av lagene hadde det lille ekstra i denne kampen. Likevel var det litt surt at vi ikke vant, for jeg følte vi hadde sjanser nok til det, sier Røas Siri Nordby.

Fikk drømmetreff

Selv hadde midtstopperen en av kampens aller største sjanser. Like før slutt fikk Røa frispark på rundt 25 meter, og etter mye diskusjon mellom hjemmelagets spillere fyrte til slutt Nordby løs. Asker-keeper Ingrid Hjelmseth fikk så vidt en hånd på ballen, slik at hun fikk slått den i tverrliggeren.
Det var en kombinasjon av en god keeper og uflaks som gjorde at den ikke inn. Hadde vært gøy å avgjøre på den måten, sier Nordby om det som virkelig var det man kaller et drømmetreff.

Vil ha gull

Røa-keeper Caroline Knutsen hadde betraktelig mer å gjøre mot Asker enn hva tilfellet var i serieåpningen mot Grand Bodø, og etter kampen ble burvokteren kåret til vertenes beste av en lokal jury.
Greit med uavgjort. Denne kampen kunne vippet begge veier, sier Knutsen.
For keeperen ble det en ekstra spesiell kamp, ettersom hun tidligere har hele seks sesonger bak seg på Askers a-lag.
Men nå håper jeg å ta gull med Røa. Vi har alle muligheter til det, tror Knutsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere