RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Uavgjort mellom Lyn 2 og Kjelsås


Erling Knudtzon fikk inn Lyns andre mål mot Kjelsås.
Erling Knudtzon fikk inn Lyns andre mål mot Kjelsås.
Lyn 2 gikk til pause med tomålsledelse i gårsdagens kamp mot Kjelsås, men måtte likevel ta til takke med ett poeng etter kampslutt.

VOLDSLØKKA/ KJELSÅS: Trener Finn Bredo Olsen var ikke spesielt fornøyd etter å ha mistet seieren sent i kampen.

Vi virket litt slitne, det var uventet. Laget bør ha mer å gå på, men klarte ikke ta Kjelsås på løpskraften, sa Bredo til Lyn.no etter kampen.

Lyn best ut

Det var Lyn som kom best i gang. 24 minutter inn i første omgang gav Trygve Velten Lyn ledelsen. Like spilte Jo Inge Berget en strålende pasning til Erling Knudtzon, som kom på et godt løp. Keeper reddet første forsøk, men returen ble plassert i mål, og Lyn gikk til pause med 20ledelse.

Få muligheter

Nesten umiddelbart etter pause tapte Lyn ballen i mittbaneleddet, Kjelsås kom alene gjennom, og Simen Møller fikk inn det første reduseringsmålet.

Lenge så det ut til at kampen skulle ende slik, i en omgang med få muligheter. Fem minutter før full tid slo Endre Osnes et hardt innlegg inn foran mål. Ballen gikk via en uheldig Lynspiller og i mål. Dermed delte de to lagene poengene i miniderbyet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere