Ubeseirede hockey-gutter

Godt samarbeid: Justin og Tyler Donati etter å ha sendt Vålerenga opp i 2-1 ledelse i Jordal Amfi.

Godt samarbeid: Justin og Tyler Donati etter å ha sendt Vålerenga opp i 2-1 ledelse i Jordal Amfi.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kampen var til tider svært tøff, og litt småknuffing måtte også til

Klikk på bildet for å forstørre.

Donati-brødrene har sendt Vålerenga opp i 2-1 ledelse.

JORDAL AMFI: De fleste hadde kanskje regnet med en grei seier over nyopprykkede Tønsberg, men mange satte nok kaffen i vrangstrupen da Tønsberg gikk opp til en 0-1 ledelse i Jordal Amfi etter bare 40 sekunder.

Etter at Patrick Eriksson satte pucken i mål for Tønsberg var det derimot bare ett lag ute på banen; Vålerenga.

Iskrigerne fra Oslo øst disket opp med mange fine sjanser, og etter 7 minutter kunne Hollstedt endelig styre pucken inn bak Rasmus K. Stenebråten i Tønsbergs mål.

Godt samarbeid

Justin og Tyler Donati, de Canadiske tvillingbrødrene, har et svært godt samarbeid på banen, og 2-1 målet i går kveld er det Justin som får servert via Tyler.

Litt senere viser Magnus Hoff hvem som er sjefen på banen og setter inn 3-1 til pause.

Store sjanser

3 minutter ut i 2.periode er Steffen Thoresen noe heldig og viser at Tønsberg ikke skal få noen poeng med seg hjem til Vestfold. 4-1 står det på tavla og Klanen synger om hvor enkelt det er.

Bare to minutter senere reduserer David Hallström, og Tønsberg har kanskje et lite håp om å kunne få med seg poeng.

Mot slutten av perioden er det store sjanser til begge lag, den største har kanskje Tønsberg som bommer på mål alene med Steffen Søberg mot slutten av perioden.

Rolig 3.periode

I 3.periode skjer det ikke så mye annet enn et par utvisninger og begge lag får noen sjanser hver. Resultatet forblir 4-2 til Vålerenga som fortsatt er ubeseiret i årets GET-liga.

– «When you’re hot, you’re hot!»

Etter kampen møtte dittOslo.no Justin Donati i garderoben, som er fornøyd med dagens seier etter tidvis kjedelig spill i 2.periode.

– Definitivt er alle kamper vi spiller som ender med seier en bra kamp, men vi har mange sjanser vi helt klart burde klare å score på, sier en blid Donati.

– Mot Rosenborg på lørdag må vi ta med oss det bra spillet, og være helt på topp. Vi har gode rekker som jobber veldig bra sammen, og det er det som gjør at vi leder årets serie, fortsetter Donati.

På spørsmål om hva han syntes om å få spille med tvillingbroren sin Tyler i Vålerenga, svarer Justin at det er en bra fordel ettersom Tyler finner han lett på isen.

– Det mangler bare at vi setter de sjansene vi skaper sammen, avslutter Donati.

På lørdag drar Vålerenga til Trondheim og Leangen ishall, et lag blant annet Tønsberg slo på Rosenborgs hjemmebane, så dette er en kamp som burde ende med seier til de kongeblå.

Så da gjenstår det bare å se om Vålerenga fortsatt leder serien suverent på lørdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.