*Nettavisen* Nyheter.

UBRYTElig vennskap

Oslo Bryteklubb stilte med 14 brytere denne helgen. Ifølge oppmann, Hege Svebakken er det en veldig sammensveiset gjeng. Samholdet i klubben er vanvittig bra!

Ammerud: Kim Svebakken (13), var Oslo Bryteklubbs yngste deltaker denne helgen. Han tok fjerdeplass i sin klasse - G-15, 47 kg.
Både tredje- og fjerdeplass gir bronse, og dermed havnet han på pallplass, og var fornøyd med det.
- Medalje er medalje.
Det var flere fra Oslo Bryteklubb som gjorde det bra. Sammy Adolfsen tok førsteplass i klasse U-18, 100 kg., Christoffer Häger tok andreplass i klasse G-15, 59 kg., og Patrick Malmsten ble nummer fire i klasse G-15, 47 kg. I tillegg tok de store gutta, Stig Andre Berge og Mats Rolfsen, gull i sine klasser.

Strålende samhold

Selv om Kim var fornøyd med helgas resultat, syns han likevel ikke han viste seg maksimalt.
- Jeg kan klare bedre.
Kim, som begynte med bryting da han fikk hofteproblemer og fikk råd av fotballtreneren om at den sterke og kraftige kroppen hans kunne passe godt til bryting, trives godt med idretten. Han syns det er morsomt fordi han får trent alle muskler, og blir sterk.
- Det gøyeste er å slå fine grep og få masse poeng.
Kim syns det er gøy å få trene med gode brytere som Stig Andre Berge og Mats Rolfsen. Han sier det er et veldig godt samhold i klubben selv om det er stor aldersforskjell. Det er ingen tvil om at de største er gode forbilder for de minste.
- De store vil ha meg tøffere på matta!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag