Uetisk av Carl Lindblad

Aps bydelspolitiker Carl Lindblad kommer i sitt innlegg "Obs, obs, obs og obs!" 5/3 med ubehagelige, ukorrekte og uetiske påstander. Bakgrunnen er en byggesak i Blåbærsvingen, behandlet to ganger i Vestre Aker bydelsutvalg.

Til tross for at et henimot samlet bydelsutvalg gav tiltakshaver sin støtte, inkludert Aps andre representant, går Lindblad til angrep på Venstre. Det tåler jeg. For begrunnelsen er klar: Denne tomten bør kunne bebygges. Det er et åpent hull i en tanngard. Vi bør ikke frata eier denne muligheten. Lindblad må gjerne være såra og vonbroten. Men når han ikke engang får støtte av sine egne sosialister, er toget gått. Det som er verre: Lindblad sender rundt mailer hvor han beskylder tiltakshaver for å være spekulant og henviser til ligningstall han må ha funnet på nett. La det være soleklart: Jeg er folkevalgt for ALLE i denne bydel, for de som tjener 50.000 og de som tjener to millioner, for unge og gamle, for sympatisører med Rødt og Frp. Venstre kommer ALDRI til å skjele til inntekt, status, partitilhøringhet eller annet når vi vurderer saker. For øvrig har tiltakshaver selv vært i komiteen med arkitekt og redegjort godt for saken. Vi politikere har lyttet og fattet vårt vedtak med Lindblads dissens.

For øvrig mangler Lindblad totalt dømmekraft og innsikt når han påstår at Venstre er støtteparti for Frp. Vi har en åpen dialog med alle folkevalgte i bydelen. Kanskje liker han ikke at Venstre med noen få ekstra stemmer ved siste bydelsvalg ville blitt bydelsens nest største parti?Terje Bjøro

Venstres gruppeleder i Vestre Aker bydelsutvalg

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag