RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SURT TAP: Ullerns toppscorer Mahmod Hejazi viser sin frustrasjon etter å ha misbrukt en målsjanse mot Røa. Seriekampen på mandag endte 3-3.
bEGGE FOTO: Alice Johansen
SURT TAP: Ullerns toppscorer Mahmod Hejazi viser sin frustrasjon etter å ha misbrukt en målsjanse mot Røa. Seriekampen på mandag endte 3-3. bEGGE FOTO: Alice Johansen Foto: Alice Johansen

Uheldig for Ullern

Ullern kjemper i år om opprykk til 2. divisjon, men snublet mot lillebror Røa på mandag.

ULLERN: Det som skulle bli en enkel seier for tabelltoer Ullern i herrenes tredjedivisjon endte opp som et lite mareritt for hjemmelaget.

Tabelljumbo Røa ankom Ullern kunstgress med planer om alt annet enn å la seg kjøre over i seriekampen.

Toppscorer

Ullerns nyervervelse Mahmod Hejazi har vist seg å være en viktig forsterkning for laget etter at Øyvind Mæland trappet ned.

Han er toppscorer i avdelingen, og satte inn to mål bar Røas keeper, mens Anders Ripegutu også satte inn mål for vertene.

Lite hjalp det, da Røa også fikk inn tre nettkjenninger, hvorav den siste i kampens siste minutt.

3–3 endte det svært jevne lokaloppgjøret, som på papiret egentlig skulle vært en lek for Ullern.

Går for opprykk

– Det er veldig kjedelig å go bort poeng, og det er ekstra kjedelig når det er Røa. Det har vært en uvane for oss å gi bort poeng til svakere lag i flere år, forteller Ripegutu, som har vært Ullern-spiller siden 2009.

Tabelltopp Hauerseter gjorde en god kamp mot Oldenborg hvor de vant 3-1, og dermed ligger Ullern tre poeng bak med sine 22 poeng, mot hauerseters 25.

– Vi har ikke tapt en kamp i serien ennå, men det vi gjør i dag er for sløvt. Nå må vi vinne de tre siste kampene før sommerferien, sier Ripegutu.

Og det er hovedkonkurrent Hauerseter som skal bekjempes om to uker på bortebane.

– Den kampen må vi vinne. vi har ikke hatt en sterkere stall enn i år så lenge jeg har vært her, og opprykket er fortsatt innenfor rekkeviddet, sier spissen.

Røa godt fornøyd

De rødkledde naboene fra Røa var godt fornøyd med å gi Ullern en stripe i lakken i sin vei mot opprykk.

– Vi gjør en bra kamp, og jobber knallhardt. Med tanke på at de fire spillerne som har vært fast på den sentrale midtbanen vår er borte i dag, klarer vi oss veldig bra, sier Røa-trener Erik Flem Åkre.

For mens Ullern gikk av banen med bøyde hoder, jublet Røa etter Stig Haugseths 3-3-scoring i det 90. minutt.

– Vi har vært uheldige med marginene, og derfor ligger vi sist. Nå har vi møtt alle de beste lagene før ferien. Jeg har tro på at vi kommer til å holde oss i 3. divisjon, sier treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere