RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ujevne Koll tapte kampen om Oslo


Strålende blokk: Tor Foslid (8) og Henning Olsen (3) med Oslo Volley sitt beste våpen mot Koll, nemlig blokkering. Her prøver Lars Løvberg (6) seg med en smash uten å lykkes ved denne anledningen.
Strålende blokk: Tor Foslid (8) og Henning Olsen (3) med Oslo Volley sitt beste våpen mot Koll, nemlig blokkering. Her prøver Lars Løvberg (6) seg med en smash uten å lykkes ved denne anledningen. Foto: Foto: Thomas Granerød
Det måtte fem sett til for å kåre en vinner i et meget spennende lokaloppgjør i Kringsjåhallen lørdag kveld.

Kringsjå: Oslo Volley trakk det lengste strået i en kamp som vippet veldig frem og tilbake - og det hadde ikke vært noe å si på om seieren hadde havnet hos Koll, men et urutinert hjemmelag ble for lette da det gjaldt som mest mot gjestende Oslo Volley.

 
 


Tett og jevnspilt

For det ble en meget severdig og innholdsrik kamp i Kringsjåhallen denne sene lørdagskvelden. Lagene fulgte hverandre tett og det skilte få poeng i hvert eneste sett.

Utnyttet ikke matchball

Koll hadde til og med matchball i det fjerde settet, men blokka til Oslo Volley fungerte optimalt da det gjaldt som mest - og i stedet snudde Oslo Volley settet til sin fordel i denne meget avgjørende fasen av kampen.

– Det er klart vi burde ha avgjort kampen til vår fordel da vi hadde matchball, men vi opplevde litt for mye stang-ut i denne kampen kan man si. Det handler mye om å ha erfaring når det blir så tett og jevnt som i denne kampen - og her kom vi til kort grunnet en del juniorfeil, forklarer Koll-trener Roald Bahr til Nordre Aker Budstikke.

Gjev seier til Oslo Volley

Det femte og avgjørende settet så også ut til å gå i Kolls favør da vertene ledet med 11-7, men en herlig lagmoral og godt spill sørget til slutt for 15-13 til gjestende Oslo Volley - og en ny gjev seier over erkerivalen.

– Det er surt å tape kamper uansett, men kanskje litt ekstra ergelig i slike lokaloppgjør, avslutter Bahr.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere