*Nettavisen* Nyheter.

Ukene som avgjør alt

Tunet står i fare for å gå glipp av sluttspillet. Trolig vil de neste ukene avgjøre om laget fra Høyenhall får mulighet til å forsvare NM-tittelen.

Høyenhall: Tunet er nemlig inne i et beinhardt kampprogram. Etter harde matcher i europacupen i forrige uke, måtte laget unngjelde i hjemmekampen mot Sveiva i går. Det var den første av fire seriekamper på ti dager.

Selv om vi hadde fem kamper i forrige uke, er ikke det noen unnskyldning for prestasjonene i denne kampen. Selv om Sveiva er et topplag, burde vi klart å spille jevnt med dem, mener Tunet-trener Øyvind Lunde-Bergersen.

Tre poeng opp

Europacupen ble en fin erfaring for laget, selv om resultatene ikke var noe å juble over. Til slutt måtte Tunet nøye seg med åttendeplass.

For den regjerende norgesmesteren blir det dermed viktig å få en opptur i form av å nå sluttspillet. Opp til Akerselva på den siste sluttspillplassen skiller det i øyeblikket tre poeng, men Tunet har én kamp til gode på laget på fjerdeplass.

Det er fortsatt opp til oss selv. Denne kampen var bare den andre etter serien snudde, understreker Lunde-Bergersen.

Mange personlige feil

Selv om Tunet tok ledelsen i går, ble det lite hjemmejubel i Høyenhallen. Sveiva snudde med tre kjappe scoringer mot slutten av den første perioden, og derfra og inn hadde gjestene kontroll.

Allerede lørdag kan Tunet revansjere det skuffende hjemmetapet, når laget tar turen til Tromsø. Onsdag venter en viktig kamp mot Akerselva borte, før Sagene står på motsatt banehalvdel tre dager senere. På disse tre kampene kan mye avgjøres for Tunet.

I de kampene må vi luke vekk de personlige feilene. Mot Sveiva var det altfor mange av dem, sier Øyvind Lunde-Bergersen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.