*Nettavisen* Nyheter.

Ukjent kvinne drept på Grorud

FUNNET: Det var mandag formiddag at politiet fikk melding om at en person var funnet død i en leilighet på Grorud. Foto: Foto: Julie Messel

Politiet bekrefter tirsdag ettermiddag at kvinnen som ble funnet død på Grorud mandag er drept. Politiet vet ikke hvem hun er, og har heller ingen pågrepet i saken.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tekniske og taktiske undersøkelser ble raskt iverksatt etter at politiet beskrev det aktuelle dødsfallet på Grorud som mistenkelig. Foto: Julie Messel

GRØNLAND: – Hun kan ha ligget død i noe tid, sa leder for Voldsavsnittet i Oslo politidistrikt, Grete Lien Metlid, på en pressekonferanse tirsdag ettermidag.

Kvinnen ble funnet død mandag formiddag. Det var observasjoner gjort av utleier i huset i Vestbyveien, der kvinnen ble funnet drept, som gjorde at politiet tok seg inn i huset.

Kvinnen ble da funnet død i kjelleren på huset.

LES OGSÅ: Person funnet død på Grorud

Kjenner ikke identiteten

Tirsdag ble kvinnen obdusert, og det er etter det, samt teknisk og taktisk etterforskning, at politiet kan konkludere med at kvinnen er drept. Politiet er imidlertid svært varsomme med opplysninger, og ønsker ikke å si noe om hvilke skader kvinnen var påført.

Politiet har ikke pågrepet noen i saken, og ettersom de ikke kjenner avdødes identitet er heller ingen pårørende varslet.

I følge Metlid vil de neppe komme videre med å finne kvinnens identitet tirsdag kveld.

Mange beboere i huset

Politiet har drevet rundspørringer blant naboer i området for å kartlegge aktiviteten i huset. På adressen er det registrert flere statsborgere fra Slovakia.

Noen av disse er registrert som håndverkere, de fleste startet opp i fjor innen bygg, mur og flis. Ett av firmaene ble både startet og gikk konkurs i 2012. Det er foreløpig ukjent om kvinnen har bodd i huset.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.