RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Ukjent mann funnet i Slottsparken

Oslo politidistrikt har siden mandag 18. juni i år tatt vare på en mann (bildet) som ikke vil oppgi sin identitet til politiet, meldes det fra politiet.

SENTRUM: Mannen, som er 25-30 år gammel, ble funnet liggende på en sovepose på en benk i Slottsparken. Han snakker godt engelsk, men vil ikke fortelle hvem han er, hvor lenge han har vært i Oslo, hvor han kommer fra eller hvor han skal. Han er ca. 175 cm høy og slank.

Politiet opplyser at de har gjort mange forsøk på finne fram til mannens identitet, men han vil ikke samarbeide. De går derfor nå ut med bilde av mannen, og håper på at publikum kan hjelpe politiet med å finne ut av hvem denne mannen er.

Har noen sett noe? Iaktatt noe? Hørt noe? Snakket med noen? Vært vitne til noe som gjelder denne mannen, vennligst ta kontakt med Oslo politidistrikt, kriminal-vakta, telefon 22 66 90 50.

Mannen var iført en brun hettejakke, blå bukser og vinterstøvler da han ble påtruffet. Mannen får mat og er i politiets varetekt inntil man finner ut av hvem han er. Politiet understreker at mannen ikke er mistenkt for noe kriminelt. Det er mannens identitet politiet gjerne vil finne fram til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere