RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bilde fra fjorårets mønstring i Groruddalen.
Bilde fra fjorårets mønstring i Groruddalen.

UKM søker talenter

Ungdommens kulturmønstring (UKM) ønsker velkommen til et nytt år og nye muligheter for lokale talenter. Meld deg på din egen bydel.

SØNDRE NORDSTRAND: Nå har nettsiden til Ungdommens Kulturmønstring åpnet for registrering av nye talenter for årets jakt på en ny stjerne.

Det starter med en lokal mønstring der du fremfører talentet ditt, og så fortsetter mulighetene videre til en fylkesmønstring og landsmønstring. Aldersgruppen 13-20 ønskes velkommen.

– Vi oppfordrer jo ungdommen til melde seg inn i egen bydel, slik at det blir en mer lokal stemning og skille mellom talentkvoten i de forskjellige bydelene, forteller prosjektleder Torill Nymann.

Hun forteller et spennende år med UKM og dens muligheter.

– Du må registrere deg på nett og dermed gleder vi oss til å se de unge nye talentene.

Mønstringen i Søndre Nordstrand skjer 12. mars i Nedre Prinsdalsvei 55 på Låven, ved Lerdal fritidsklubb. Fristen for å melde seg inn er 5. mars.

”UKM Norge er medlem i et nettverk av ungdomskulturfestivaler, og hvert år besøker vi den svenske Landsmønstringen UKM Riks. Hvert annet år arrangeres «Ung i Norden”, en nordisk kulturmønstring i regi av Nordisk ministerråd. UKM har også et utvekslingsprosjekt med Kunstbende i Nederland og Belgia.” melder nettsiden ukm.no.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere